Hoe U Uw Megafon-telefoonnummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Megafon-telefoonnummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Megafon-telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Megafon-telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Megafon-telefoonnummer Kunt Achterhalen
Video: Личный Кабинет МегаФон. Вход по номеру телефона. Как получить пароль вход сайт 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd moeten mobiele abonnees hun Megafon-telefoonnummer weten. Dit kan nodig zijn om het saldo aan te vullen, maar ook om over te dragen aan bepaalde mensen. Deze bewerking is binnen enkele minuten uitgevoerd.

Abonnees kunnen hun Megafon-telefoonnummer vinden
Abonnees kunnen hun Megafon-telefoonnummer vinden

instructies:

Stap 1

Probeer het Megafon-telefoonnummer te achterhalen met een speciaal operatorcommando * 111 #. Hierdoor wordt het menu voor het beheren van informatie en andere diensten voor u beschikbaar. Selecteer de regel "Onthoud tarief / nummer". Na een tijdje ontvang je een sms met je nummer op Megafon en het huidige tarief. Deze dienst is volledig gratis.

Stap 2

Je kunt je nummer ook gratis op Megafon vinden via het commando * 127 #. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aangesloten tarief, de opdracht die nodig is om het nummer te bepalen, anders of helemaal niet kan zijn.

Stap 3

Een andere manier om uw Megafon-telefoonnummer te achterhalen, is door contact op te nemen met uw mobiele provider. Bel hiervoor 0550 en wacht op het antwoord van de specialist. Vraag hem om je nummer. De operator kan uw paspoortgegevens opvragen of eenvoudig aangeven aan wie de simkaart is uitgegeven. Als u betrouwbare informatie geeft, geeft hij het juiste nummer.

Stap 4

Vind de documenten (contract, garantie, enz.) die je hebt ontvangen bij de aankoop van een simkaart. Hier moet uw mobiele nummer worden vermeld. Als je geen documenten bij de hand hebt, maar er is een Megafon mobiele salon in de buurt, probeer dan contact op te nemen met de medewerkers. Na controle van uw paspoort helpen zij u bij het vinden van het juiste mobiele nummer.

Stap 5

Bel naar de mobiele telefoon van een van uw familieleden of vrienden die in de buurt is. Zijn apparaat identificeert het inkomende nummer, en je hoeft het alleen maar op te schrijven. Als uw saldo laag is en u niet kunt bellen, stuur dan een gratis bericht naar een vriend met het verzoek om terug te bellen. Gebruik hiervoor het commando * 144 * + 7 (abonneenummer) #.

Aanbevolen: