Hoe U De Details Van Oproepen Op Megafon . Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Details Van Oproepen Op Megafon . Kunt Achterhalen
Hoe U De Details Van Oproepen Op Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Details Van Oproepen Op Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Details Van Oproepen Op Megafon . Kunt Achterhalen
Video: SCP-4730 Earth, Crucified | objectklasse keter | extradimensionale scp 2024, April
Anonim

Elke abonnee van deze operator krijgt de mogelijkheid om de details van oproepen op Megafon te weten te komen. Om uw uitgaven voor mobiele communicatie te weten te komen, volstaat het om de bijbehorende dienst tegen betaling of gratis te bestellen.

Man met mobiele telefoon ontvangt oproepdetails
Man met mobiele telefoon ontvangt oproepdetails

instructies:

Stap 1

U kunt de details van oproepen op Megafon achterhalen met behulp van een van de verschillende officiële diensten, bijvoorbeeld "Eenmalige detaillering", "Periodieke detaillering" en "Express detaillering". Als u uw uitgaven voor een bepaalde periode (maximaal zes maanden) wilt weten, bestelt u "Eenmalige detaillering". De online assistent "Servicegids" helpt u hierbij. Open de site sg.megafon.ru en ga in het gedeelte "Persoonlijk account" naar het tabblad "Eenmalige details" en kies een van de manieren om een afdruk van de onkosten te ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail of fax.

Stap 2

Bel het verkorte nummer van de technische ondersteuning van de operator 0505. Door het juiste nummer in het spraakmenu te selecteren, kunt u de details van oproepen op Megafon krijgen. Ook hiervoor kunt u het USSD-commando * 105 * 8033 # gebruiken door te kiezen voor bezorging van statistieken op het e-mailadres dat u hebt opgegeven in het Service-Guide-systeem. Een eenmalig gesprek met de detaillering van Megaphone kost u gratis.

Stap 3

Abonneer u op de service "Periodieke detaillering". Hiermee kunt u maandelijks details over Megafon ontvangen. De abonnementskosten voor het gebruik van de service bedragen 90 roebel. Om verbinding te maken, belt u 0500 of selecteert u het juiste item in de "Servicegids".

Stap 4

Alleen Megafon-abonnees in de regio Moskou kunnen de Express Detailing-service gebruiken. Het gemak ligt in het feit dat informatie binnen 7 dagen wordt verstrekt. Bestel de service met het speciale commando * 113 # of stuur een bericht met uw e-mailadres naar het korte nummer 5039. Elke aanvraag kost u ongeveer 21 roebel.

Aanbevolen: