Hoe Certificaten Op Nokia 5800 Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Certificaten Op Nokia 5800 Uit Te Schakelen?
Hoe Certificaten Op Nokia 5800 Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Certificaten Op Nokia 5800 Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Certificaten Op Nokia 5800 Uit Te Schakelen?
Video: Офигеть! NOKIA 5800 😱 Возвращение ЛЕГЕНДЫ🔥 2024, Mei
Anonim

Er doen zich problemen met certificaten voor bij het installeren van applicaties op mobiele telefoons van Nokia. Het probleem wordt opgelost door ze uit te schakelen of door contact op te nemen met het contactcenter van de fabrikant.

Hoe certificaten op Nokia 5800 uit te schakelen?
Hoe certificaten op Nokia 5800 uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het Nokia 5800 mobiele telefoonmenu en ga naar de applicatiebeheerder. Open de functies en voer de instellingen uit, stel de waarde in op "Alle" in de programma-instellingen en pas de eigenschap "Uitgeschakeld" toe om certificaten te controleren. Dit is relevant in gevallen waarin het apparaat een fout genereert met betrekking tot een niet-ondersteunde toepassing of alleen een fout in het certificaat zelf.

Stap 2

Als het bericht "Certificaat verlopen" verschijnt op uw mobiele Nokia 5800-apparaat en de toepassing geen handtekening vereist (er is een bijgewerkt certificaat), ga dan naar het instellingenmenu voor datum en tijd en wijzig de waarde zes maanden geleden. Installeer het programma opnieuw op uw telefoon, na het verwijderen, als het nog steeds aanwezig is, stel dan de juiste datum en tijd in.

Stap 3

Als u problemen ondervindt met de installatie van programma's met de extensie *.sis, installeer dan de versie van het programma die is ontworpen voor het Symbian 9.1-besturingssysteem. Als dit in uw geval beschikbaar is, herhaalt u in het menu van de applicatiebeheerder de stappen beschreven in de eerste paragraaf over het uitschakelen van certificaten. Als dat niet helpt, zet u de datum en tijd een jaar terug. Dit geldt ook in gevallen waarin u een bericht ontvangt over een niet-ondersteunde toepassing, een fout in het certificaat of een beschadiging in het installatiebestand.

Stap 4

Gebruik de eenvoudigste oplossing om problemen met certificaten op te lossen: reset je Nokia 5800 mobiele telefoon naar de fabrieksinstellingen. Dit doe je niet vanuit het menu van de mobiele telefoon, maar in de standby-modus door de combinatie * # 7370 # in te voeren. De ontgrendelcode daarna is 12345.

Stap 5

Houd er rekening mee dat met deze actie alle bestanden, contacten en andere aangepaste items van uw mobiele apparaat worden verwijderd, dus u kunt het beste vooraf een back-up van uw gegevens op uw computer maken door uw apparaat in de synchronisatiemodus te koppelen.

Aanbevolen: