Hoe Een Beloofde / Trustbetaling Lenen Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beloofde / Trustbetaling Lenen Beeline
Hoe Een Beloofde / Trustbetaling Lenen Beeline

Video: Hoe Een Beloofde / Trustbetaling Lenen Beeline

Video: Hoe Een Beloofde / Trustbetaling Lenen Beeline
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, April
Anonim

De situatie waarin de telefoonrekening geen geld meer heeft, gebeurt in de regel onverwacht. Daarnaast is er op dit moment mogelijk geen opwaardeerautomaat of geldautomaat in de buurt. Het bedrijf Beeline heeft voor zijn klanten de "Trusted Payment"-service geleverd, waarmee u contact kunt houden, zelfs als het geld aan de telefoon op is.

Hoe een beloofde / trustbetaling lenen Beeline
Hoe een beloofde / trustbetaling lenen Beeline

Hoe gebruik je de "Trust Payment"-service

Wanneer het saldo nul nadert, is er niets eenvoudiger dan een trustbetaling aan Beeline te doen. Om dit te doen, moet u een eenvoudige combinatie van nummers op uw telefoon * 141 # kiezen en vervolgens op de groene belknop drukken. Het geld wordt direct op de rekening bijgeschreven en na 3 dagen automatisch afgeschreven. Om een trustbetaling aan Beeline te doen, moet u weten dat deze service wordt betaald, de commissie is 15 roebel.

Beeline-abonnees die een trustbetaling hebben gedaan, kunnen deze opnieuw gebruiken, alleen door de vorige schuld af te betalen. U kunt het geld eerder dan gepland teruggeven aan de mobiele provider, zonder te wachten tot de betaling is afgeschreven.

Wie kan de "Trust Payment"-service gebruiken?

Het is mogelijk om een trustbetaling aan Beeline te doen als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Ten eerste zal het bedrijf u geen geld lenen als u minder dan 3 maanden gebruik maakt van de diensten van deze operator. Daarnaast is de hoogte van de trustbetaling direct afhankelijk van hoeveel geld de klant per maand aan communicatie uitgeeft, en van de stand van het saldo op het moment van ontvangst van het geld. Dus bijvoorbeeld bij een negatief saldo zal het niet werken om een trustbetaling aan Beeline te doen. Hier is een ruwe berekening van het ontvangen van een trustbetaling:

- kost minder dan 50 roebel. per maand, op het saldo tot 30 roebel. - vertrouwensbetaling 50 roebel;

- kosten van 100 tot 1000 roebel. per maand, op het saldo tot 60 roebel. - vertrouwensbetaling 80 roebel;

- kosten van 1000 tot 1500 roebel. per maand, op het saldo tot 60 roebel. - vertrouwensbetaling 100 roebel;

- kosten van 1500 tot 3000 roebel. per maand, op het saldo tot 60 roebel. - vertrouwensbetaling 200 roebel;

- kost meer dan 3000 roebel. per maand, op het saldo tot 90 roebel. - vertrouwensbetaling 450 roebel.

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is om meer dan 60 roebel te lenen op het "Welcome"-tarief en op de "World Beeline"-tariefplannen. Als u meer in detail wilt weten hoeveel u een trustbetaling aan Beeline kunt doen, belt u * 141 * 7 # op uw telefoon en luistert u naar de informatie van de auto-operator.

Hoe de "Trust Payment"-service te blokkeren?

Beeline heeft ook voorzien in de mogelijkheid om de trustbetaling uit te schakelen. Weet je zeker dat je saldo nooit negatief wordt, bel dan 0611 en druk vervolgens op de belknop. Een gesprek met een telefoniste duurt minder dan een minuut. Nadat u de details van uw paspoort heeft genoemd, wordt een verbod ingesteld op het koppelen van een trustbetaling aan Beeline.

Aanbevolen: