Hoe U Uw IPad Instelt Wanneer U Hem Voor De Eerste Keer Inschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPad Instelt Wanneer U Hem Voor De Eerste Keer Inschakelt
Hoe U Uw IPad Instelt Wanneer U Hem Voor De Eerste Keer Inschakelt

Video: Hoe U Uw IPad Instelt Wanneer U Hem Voor De Eerste Keer Inschakelt

Video: Hoe U Uw IPad Instelt Wanneer U Hem Voor De Eerste Keer Inschakelt
Video: How to Setup new iPad | iPad Set up for first time 2020 2024, Mei
Anonim

Als u voor het eerst eigenaar bent geworden van een iPad-tabletcomputer, zult u waarschijnlijk te maken krijgen met een dergelijke procedure als het activeren van het apparaat. De iPad komt naar de koper met een opgeladen batterij en het enige dat nodig is, is de tablet uit de doos halen en op de aan / uit-knop drukken.

iPad
iPad

Het is nodig

Internettoegang via wifi

instructies:

Stap 1

Druk op de aan/uit-knop aan de bovenkant van het apparaat. Wanneer u de tablet voor de eerste keer inschakelt, wordt u begroet door een startscherm met een grote iPad-inscriptie, het scherm zal ook een ontgrendelingsschuifregelaar hebben, evenals inscripties in verschillende talen van de wereld.

Stap 2

Vervolgens wordt u gevraagd een taal uit de lijst te selecteren. Klik op het item "Russische taal". De volledige tabletinterface wordt nu weergegeven in de taal van uw keuze.

Stap 3

Nadat u uw taal hebt geselecteerd, wordt u gevraagd uw gastland aan te geven. Selecteer een land uit de lijst door op de naam te klikken.

Stap 4

De volgende stap is het inschakelen van de geolocatieservice. Met deze functie kan de tablet zijn huidige locatie bepalen. Bovendien, als deze functie is ingeschakeld, worden sommige iPad-instellingen automatisch ingesteld.

Stap 5

Verbind uw apparaat met een Wi-Fi-netwerk. Selecteer hiervoor een beschikbaar netwerk uit de lijst. Het proces is ongeveer hetzelfde als op andere apparaten, of het nu een telefoon of een tablet is. Als er geen Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn, wordt u gevraagd om verbinding te maken met iTunes.

Stap 6

In de begininstellingen heb je drie opties beschikbaar:

- iPad als nieuw instellen. In dit geval worden de standaardinstellingen voor de eerste keer opstarten ingesteld. Selecteer deze optie als dit je eerste iPad is.

- herstel van de cloudservice iCloud. Als je een AppleID hebt, kun je alle beschikbare instellingen en aankopen herstellen, ongeacht of ze op een andere iPad of iPhone zijn gedaan. Alles wordt automatisch van internet gedownload.

- herstel via iTunes. De procedure is vergelijkbaar met de hierboven beschreven procedure, met het enige verschil dat je een kabelverbinding nodig hebt met een computer waarop iTunes is geïnstalleerd en waarop je een back-up hebt gemaakt vanaf je vorige apparaat.

Stap 7

U wordt nu gevraagd om uw AppleID in te voeren. Het zal zich voordoen ongeacht welke van de bovenstaande methoden u hebt gebruikt. Als u geen AppleID heeft, kunt u er meteen een aanmaken, of u kunt er later een aanmaken door deze stap over te slaan.

Stap 8

Lees de licentieovereenkomst. U moet het accepteren voor verdere apparaatinstellingen.

Stap 9

iCloud. Als je een AppleID hebt aangemaakt of een bestaande hebt gebruikt, wordt je gevraagd om de iCloud-cloudservice te gebruiken. Als je je gegevens al hebt hersteld via iTunes of iCloud, dan kun je deze stap overslaan.

Stap 10

U kunt nu beginnen met het maken van een back-up naar iTunes of iCloud naar keuze, of u kunt deze stap overslaan.

Stap 11

Zoek iPad is een functie waarmee u uw tablet kunt vinden via internet of andere Apple-apparaten. Deze functie is optioneel en u kunt ervoor kiezen deze in te schakelen.

Stap 12

Diagnostiek en gebruik stuurt automatisch gegevens naar Apple over mogelijke tabletstoringen en -gebruik.

Stap 13

Het laatste venster met instellingen is het venster met de knop "Begin met gebruiken". Klik erop.

Stap 14

Je iPad is nu klaar voor gebruik.

Aanbevolen: