Hoe De Vityaz TV In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vityaz TV In Te Stellen
Hoe De Vityaz TV In Te Stellen

Video: Hoe De Vityaz TV In Te Stellen

Video: Hoe De Vityaz TV In Te Stellen
Video: Телевизор Витязь 43L501С19 Обзор 📺 НЕ ПЛОХО ..... 2024, Maart
Anonim

Het opzetten van een tv bestaat meestal uit het aanpassen van tv-kanalen, geometrie, kleur, helderheid en andere parameters. In moderne tv's bevinden veel van de systeemparameters zich in het servicemenu. Ze worden geopend voor regeling door een speciale code van de afstandsbediening te kiezen.

Uw tv instellen
Uw tv instellen

Het is nodig

TV "Vityaz"

instructies:

Stap 1

Ga naar het tv-servicemenu om Vityaz TV te configureren. Om het in de stand-bymodus te zetten, drukt u op de AV-knop op het voorpaneel, zet u de tv aan terwijl u deze knop ingedrukt houdt. U kunt ook de pinnen van de XN1-connector op de ingeschakelde tv kortsluiten. Om bepaalde parameters te configureren, selecteert u de vereiste items in het servicemenu. Het verlaten ervan wordt op dezelfde manier uitgevoerd, met behulp van de AV-knop.

Stap 2

Stel de volgende waarden in om de positie van het beeld op het tv-scherm aan te passen: HSH (horizontale verschuiving) ingesteld op 24, verticale kanteling (VS) op 24. Verticale beeldgrootte (VA) ingesteld op 58. Deze instellingen zijn nodig om het tv-beeld aanpassen.

Stap 3

Pas de kleurcorrectie op je tv aan. Stel hiervoor de waarden in van de parameters WR, die verantwoordelijk is voor de correctie van rood, WG - de correctie van groen en WB - blauwe kleuren - 32. Pas vervolgens het helderheidssignaal van de tv aan. Zorg ervoor dat de Ys-parameter is ingesteld op 14, Yn op 8, Yp op 0 en Yo op 0. Deze parameter stelt de vertragingen in voor respectievelijk SECAM, NTSC, PAL en externe bronnen.

Stap 4

Stem de kanalen van de Vityaz TV af. Om dit te doen, drukt u op "Menu" in het menu van de afstandsbediening en selecteert u vervolgens "Kanaal instellen". Stel de optie "Auto tuning" in. Selecteer de optie Sorteren om de volgorde van de tv-zenders te wijzigen. Om twee kanalen tegelijk te bekijken met twee ingebouwde tuners, gebruikt u het menu-item "Frame in frame".

Stap 5

Ga naar het menu-item "Teletekst" om de ontvangst van gecodeerde informatie in te stellen. Selecteer "Helderheid", "Contrast", "Verzadiging" in het menu. De waarde van elke parameter kan worden aangepast met behulp van de volumeknoppen op de afstandsbediening.

Aanbevolen: