Een Verloren Mobiele Telefoon Terugvinden

Inhoudsopgave:

Een Verloren Mobiele Telefoon Terugvinden
Een Verloren Mobiele Telefoon Terugvinden

Video: Een Verloren Mobiele Telefoon Terugvinden

Video: Een Verloren Mobiele Telefoon Terugvinden
Video: How to find your lost Android phone 2024, April
Anonim

Plotseling zonder communicatiemiddel achtergelaten, kunt u proberen uw verloren mobiele telefoon terug te vinden. Hiervoor is het helemaal niet nodig om direct contact op te nemen met de politie of ontbrekende mededelingen te plaatsen. Probeer ook de technische en softwarefunctionaliteit van mobiele apparaten te gebruiken.

Verloren mobiele telefoon kan vrij snel worden gevonden
Verloren mobiele telefoon kan vrij snel worden gevonden

instructies:

Stap 1

Bedenk waar u uw mobiele telefoon bent kwijtgeraakt. Je hebt hem misschien achtergelaten op het werk, in het openbaar vervoer, een winkel, een sportschool, enz. Allereerst is het de moeite waard om deze dromen persoonlijk te controleren of de administratie te bellen om erachter te komen of iemand de gevonden mobiele telefoon heeft overhandigd. Als het apparaat niet is gevonden, onderhandel dan met de administratie en plaats advertenties op deze plaatsen met het verzoek om de gevonden telefoon tegen betaling terug te brengen. U kunt hetzelfde doen op sociale media en advertentiesites. Tegenwoordig verspreidt informatie zich zeer snel en is het goed mogelijk dat een verloren telefoon binnenkort aan u wordt overhandigd.

Stap 2

Om uw verloren mobiele telefoon terug te vinden, kunt u hem bellen of een sms-bericht sturen. Misschien heb je geluk en wordt de telefoon gevonden door een fatsoenlijk persoon die wacht tot de eigenaar belt. In dit geval kunt u achterhalen waar de telefoon is en deze vervolgens opnemen.

Stap 3

Gebruik uw telefoonsoftware die speciaal voor zo'n situatie is ontworpen. Als u bijvoorbeeld een van de programma's voor het op afstand volgen van het apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u proberen de verloren mobiele telefoon via een andere telefoon of uw computer te vinden. De geschatte locatie wordt op de kaart weergegeven.

Stap 4

Neem contact op met het dichtstbijzijnde mobiele telefoonkantoor en informeer medewerkers over de verloren telefoon. Op uw verzoek kunnen zij u een afdruk bezorgen van de laatste oproepen vanaf uw nummer en uw mobiele telefoon lokaliseren. Hulpverleners bieden echter niet altijd hulp en hebben mogelijk toestemming van de politie nodig.

Stap 5

Schrijf een verklaring over het verlies of de diefstal van uw telefoon aan wetshandhavingsinstanties. Het is uiterst belangrijk om in de applicatie de IMEI aan te geven - de persoonlijke identificatie van uw mobiele apparaat, bestaande uit 15 cijfers. Als je het niet weet, probeer dan de nodige informatie te vinden in de handleiding van de telefoon of vraag de winkel waar je het hebt gekocht. Met behulp van IMEI kunnen politieagenten het apparaat opsporen, ook als het is uitgeschakeld, en de huidige eigenaar heeft de simkaart al weten te vervangen. Bovendien ontvangt u volledige ondersteuningsautorisatie van uw mobiele provider.

Aanbevolen: