Hoe De Grootte Van Een Matrix Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Een Matrix Te Bepalen
Hoe De Grootte Van Een Matrix Te Bepalen

Video: Hoe De Grootte Van Een Matrix Te Bepalen

Video: Hoe De Grootte Van Een Matrix Te Bepalen
Video: Examples of Determining the Size of a Matrix 2024, September
Anonim

Het bepalen van de grootte van de matrix van je camera doe je op verschillende manieren. Hier kunt u zich laten leiden door verschillende informatie; zorg er gewoon voor dat het klopt.

Hoe de grootte van een matrix te bepalen
Hoe de grootte van een matrix te bepalen

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Bepaal de grootte van de matrix van uw camera met behulp van de bijbehorende aanvraag op internet. Voer uw model in de zoekmachine in en lees de recensies op de officiële websites van de fabrikanten, op de websites van verkopers van fotografische apparatuur, enzovoort. U kunt ook de nodige informatie van de verkopers krijgen, maar het is beter om te vertrouwen op de officiële gegevensbronnen over de parameters van de camera, rechtstreeks door de fabrikant verstrekt.

Stap 2

Als je een camera hebt die door Sony is gemaakt, controleer dan de apparaatconfiguratie op de officiële website door naar https://www.sony.co.uk/product/cameras-and-camcorders te gaan. Selecteer uw land in het bovenste menu en doorzoek de site met een verzoek voor uw model. Lees de cameraspecificaties voor sensorgrootte.

Stap 3

U kunt de nodige informatie ook vinden in speciale reclametijdschriften die periodiek door de fabrikant aan de winkelcentra van uw stad worden geleverd. Dit geldt ook voor fotoapparatuur Samsung en Panasonic, ze bevatten allemaal betrouwbare informatie.

Stap 4

Ontdek de kenmerken van uw cameramodel door de documentatie te lezen die bij het apparaat wordt geleverd. Houd er rekening mee dat de resolutie van de matrix in de meeste gevallen kan worden aangegeven op de doos of direct op de cameralens kan worden geschreven. Kijk ook op de body van de camera voor de informatie waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 5

Vertrouw de informatie op de prijskaartjes niet, winkellogistieken kunnen ook fouten maken, lees altijd een paar beoordelingen voordat u een bepaald cameramodel kiest en lees voor aankoop gebruikersrecensies op themasites en forums. Houd er rekening mee dat de matrixparameters geen doorslaggevende parameter kunnen zijn bij het kiezen van een camera, andere parameters hebben ook invloed op de beeldkwaliteit.

Aanbevolen: