Hoe Een Bericht Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bericht Te Verzenden
Hoe Een Bericht Te Verzenden

Video: Hoe Een Bericht Te Verzenden

Video: Hoe Een Bericht Te Verzenden
Video: How to Send a Text Message 2024, Mei
Anonim

IMessage is een speciale modus voor het ontvangen en verzenden van sms op apparaten met het iOS-besturingssysteem. Het wordt geactiveerd vanuit het overeenkomstige gedeelte in het instellingenmenu van uw telefoon of tablet.

Hoe een bericht te verzenden
Hoe een bericht te verzenden

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van je apparaat en selecteer "Instellingen". Klik op het tabblad "Berichten". Activeer iMessage op dit scherm door de schuifregelaar naar de Aan-positie te schuiven. Als het al op de juiste positie staat, is iMessage al eerder geactiveerd.

Stap 2

Voer uw Apple ID-accountinstellingen in zodra "Wachten op activering" op het scherm verschijnt. U hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig die u in de AppStore of iTunes gebruikt om deze stap met succes te voltooien.

Stap 3

Accepteer de gebruiksvoorwaarden van deze service en ga er ook mee akkoord dat de operator kosten in rekening brengt voor extra berichtfuncties op uw telefoon. Zodra de activering is voltooid, laat het systeem u weten dat u nu berichten kunt uitwisselen tussen iPhone-, iPod- en iPad-apparaten.

Stap 4

Stel de gewenste iMessage-opties in. De eerste daarvan is het item "Rapport lezen". Schakel het in als u andere gebruikers wilt waarschuwen om hun berichten te lezen.

Stap 5

Activeer Verzenden als sms om gewone berichten te verzenden als iMessage niet beschikbaar is. Dit soort situaties doen zich bijvoorbeeld voor als er geen actieve internetverbinding nodig is om iMessage te verzenden. U kunt er ook voor kiezen om MMS-berichten te verzenden in plaats van iMessage of eenvoudige sms.

Stap 6

Probeer iMessage te verzenden door deze optie in uw adresboek te selecteren. In het gedeelte 'Toon onderwerp' boven aan het scherm wordt het onderwerp van het huidige gesprek weergegeven. In de regel "Aantal tekens" kunt u zien hoeveel letters en andere tekens uw bericht bevat. Schrijf de gewenste tekst. Voeg indien nodig een afbeelding of video toe. Stuur een bericht. De tekst ervan zal worden weerspiegeld in de huidige dialoog met deze abonnee.

Aanbevolen: