Schakelkanalen Instellen

Inhoudsopgave:

Schakelkanalen Instellen
Schakelkanalen Instellen

Video: Schakelkanalen Instellen

Video: Schakelkanalen Instellen
Video: De schakelklok 2024, April
Anonim

Er is een speciaal numeriek toetsenblok op de afstandsbediening van de tv om van zender te wisselen. De gegevensinvoer van de geschakelde kanalen gebeurt in verschillende modi.

Schakelkanalen instellen
Schakelkanalen instellen

Het is nodig

afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Lees aandachtig de kanaalwisselmodus in uw tv-model in de gebruikershandleiding. Zorg ervoor dat het kan schakelen tussen toetsenbordinvoer met één en meerdere tekens.

Stap 2

Als de moduswijziging beschikbaar is en de vereiste knop op de afstandsbediening niet beschikbaar is, kunt u de afstandsbediening vervangen door een andere afstandsbediening die bij uw tv-model past en een speciale knop heeft met de functie om de modus van zendernummers invoeren. Dit is best handig voor degenen die een groot aantal kanalen kunnen bekijken.

Stap 3

Onderzoek de knoppen op de afstandsbediening zorgvuldig en vind een knop met de aanduiding - / - erop, dit wordt de modusschakelaar. In de invoermodus voor één teken hoeft u alleen maar op de knop te drukken die overeenkomt met het kanaalnummer dat u wilt inschakelen. Dit is handig voor degenen die niet meer dan 9 kanalen hebben geconfigureerd en geen tweecijferige nummers hoeven in te voeren.

Stap 4

Als u meer posities van de ontvangen kanalen heeft ingesteld, gebruikt u deze knop om van modus te wisselen. Als u bijvoorbeeld moet overschakelen naar kanaalnummer 18, kunt u in de normale modus alleen schakelen door op de pijlknop na kanaal 9 te drukken en in de modus met twee symbolen kunt u eenvoudig achtereenvolgens op de nummers 1 en 8 drukken.

Stap 5

Als uw afstandsbediening een van de invoermodi niet ondersteunt, gebruikt u de voor u gebruikelijke methode voor het wisselen van kanalen. Houd er rekening mee dat sommige tv's beide modi ondersteunen om kanaalnummers tegelijkertijd in te voeren. Als u hiervoor wilt overschakelen naar een van de kanalen in de top tien, voert u gewoon het nummer in en wacht u tot het omschakelt. Als u moet overschakelen naar de modus voor twee tekens, drukt u onmiddellijk op het tweede cijfer.

Aanbevolen: