Hoe Een Laptopdecor Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptopdecor Te Kiezen?
Hoe Een Laptopdecor Te Kiezen?

Video: Hoe Een Laptopdecor Te Kiezen?

Video: Hoe Een Laptopdecor Te Kiezen?
Video: BEST LAPTOP SKIN - STICKER BOMBING FOR ANY LAPTOP | HOW TO APPLY LAPTOP SKIN 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om je laptop te versieren. Sommige zijn geschikt voor gokverslaafden, andere voor studenten, andere zijn een echt kunstwerk en kunnen een uitstekend cadeau zijn voor een geliefde.

Vinylsticker maakt je laptop ongebruikelijk en stijlvol
Vinylsticker maakt je laptop ongebruikelijk en stijlvol

Moderne technologieën maken het mogelijk om een laptop verrassend mooi en origineel te maken. U kunt een manier kiezen om deze apparatuur te decoreren die het exclusief maakt.

Manieren om je laptop te versieren

Het gemakkelijkst is om vinylstickers te gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt om niet alleen de externe oppervlakken van elektronica te versieren, maar ook het toetsenbord en de gebieden eromheen. Stickers beschermen de behuizing tegen mechanische belasting en verbergen verschillende defecten (spanen, krassen, schaafwonden) eronder. Het voorpaneel, versierd met een heldere sticker, maakt de laptop anders dan andere.

Voor wie een dierbare wil verrassen met een origineel cadeau, kan een decoratiemethode als airbrushen gebruiken. Hiervoor dien je de laptop mee te nemen naar een werkplaats waar dit soort werkzaamheden worden uitgevoerd. U moet uw favoriete tekening meenemen (u kunt een foto maken) en het kleurenschema van het decor met de meester bespreken.

Een andere manier om je elektronica te versieren is decoupage. Dit is een echt creatief proces, daarom is het unieke uiterlijk van de techniek gewaarborgd. Voor decoratie heb je foto's nodig die je leuk vindt, strass-steentjes, glitters, platte glasdruppels en ander geschikt natuurlijk of kunstmatig materiaal. Het proces zelf is eenvoudig: de geselecteerde items worden op het oppervlak van de laptop geplakt, waarna er een dekkende samenstelling (bijvoorbeeld transparante vernis) op wordt aangebracht.

Hoe een laptopdecor kiezen?

Voor gameliefhebbers is deze ontwerpmethode het meest geschikt: verf je apparaat met behulp van blikken met lichtgevende verf in de hoofdkleuren van je favoriete game. In het donker ziet zo'n laptop er behoorlijk indrukwekkend uit. Als dit werk aan een kunstenaar wordt aangeboden, kan hij elk symbool van het spel tekenen (voor "Stalker" kun je bijvoorbeeld een stralingsteken gebruiken dat zich op een giftige groene achtergrond bevindt).

Er is zo'n breed scala aan patronen en ontwerpen onder vinylstickers dat iedereen de meest geschikte voor zichzelf kan kiezen. Voor meisjes, zachte tinten en vloeiende lijnen, zijn stickers in de vorm van vlinders, bloemen of ingewikkelde lijnen meer geschikt. Voor jongens zijn technische, automotive, ruimtevaartonderwerpen relevant. Voor degenen die hun apparaat stijlvoller willen maken, zijn stickers die dure stoffen imiteren, slangen- of krokodillenleer, tijger- of luipaardvel geschikt. Voor degenen die gepassioneerd zijn door muziek, kan een solsleutel worden gemaakt van kleine strass-steentjes op het voorpaneel.

Aanbevolen: