De Locatie Van Een Persoon Vinden

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een Persoon Vinden
De Locatie Van Een Persoon Vinden

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om ouders te vinden die niet altijd willen weten waar hun kinderen zijn. Het is moeilijk om kinderen te vinden die geen mobiele telefoon bij zich hebben. Moderne technologieën hebben al het mogelijke gedaan zodat het met behulp van deze telefoons voor ouders niet moeilijk zou zijn om hun kinderen op elk moment te vinden.

De locatie van een persoon vinden
De locatie van een persoon vinden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de telefoons van uw kinderen zijn verbonden met dezelfde provider als ten minste een van uw telefoons en ten minste een van de andere gezinsleden die willen weten waar de kinderen zijn.

Stap 2

Als uw kind een MTS-abonnee is, verbindt u hem met de dienst "Bewaakt kind". Voor een maandelijks bedrag van 50 roebel per maand kunnen drie gezinsleden, waaronder een kind, het onbeperkt gebruiken (in totaal wordt 150 roebel in rekening gebracht van hun telefoonrekening), en als minder dan drie gezinsleden het willen gebruiken het, de rest zal voor elk verzoek afzonderlijk moeten betalen. Om de dienst te gebruiken, moet de vader of moeder van het kind respectievelijk het woord "MAMA" of "DADDY" (zonder aanhalingstekens) naar 7788 sturen, gevolgd door een spatie, en dan de naam van de ouder in hoofdletters. Als reactie ontvangt u een wachtwoord - schrijf het op en bewaar het buiten het bereik van kinderen. Om andere gezinsleden met de dienst te verbinden, stuurt u een bericht naar hetzelfde nummer, bestaande uit een van de woorden "MAM", "DAD" of "BABY", gescheiden door spaties, de naam van een gezinslid en een wachtwoord. Om erachter te komen waar uw kinderen zijn, stuurt u nu een bericht naar hetzelfde nummer met de tekst "WAAR DE KINDEREN".

Stap 3

Als de telefoon van het kind is verbonden met de Megafon-operator, zet u deze over naar het Smeshariki-tarief. Hiermee kunnen vijf gezinsleden zijn locatie onbeperkt bepalen voor een maandelijks bedrag van 200 roebel per maand, en hij kan er zelf twee (verbonden met hetzelfde netwerk) onbeperkt bellen. Er wordt alleen betaald met het nummer van het kind, het geld wordt niet van de telefoons van de ouders gehaald. Om de service te activeren, kiest u het USSD-commando * 141 * N # vanaf de telefoon van het kind, waarbij N het telefoonnummer is van een familielid zonder een plus, maar met het cijfer 7. Op dezelfde manier registreren en andere familieleden die willen bepalen waar het kind is. Nu, om erachter te komen waar het kind is, hoeven alle geregistreerde gezinsleden alleen het USSD-commando * 141 # in te toetsen en een MMS-bericht te ontvangen met het resultaat als reactie. Tegelijkertijd moet de telefoon van de ontvangende abonnee MMS ondersteunen en correct zijn geconfigureerd.

Stap 4

Geef uw kind een speciaal apparaat - een persoonlijke tracker. Met zijn hulp kun je zijn locatie bepalen, ongeacht welke operator hij gebruikt (zelfs Beeline, die geen locatieservice heeft, zal het doen). Plaats een simkaart van een willekeurige gsm-operator in de tracker en configureer deze vervolgens met sms-berichten. Stel een sterk wachtwoord in. Configureer het toegangspunt in het apparaat correct (niet WAP, maar internet). Als de operator een dergelijke mogelijkheid biedt door onbeperkt internet aan te sluiten op de kaart die in de tracker is geïnstalleerd (deze moet hiervoor mogelijk tijdelijk naar de telefoon worden herschikt). Daarna kunt u met uw login en wachtwoord trackers volgen die veel duurder zijn dan de gebruikelijke, bijvoorbeeld Teddyfone. Ze hebben een telefoonfunctie en laten het kind een van de vier vooraf gedefinieerde nummers bellen.

Aanbevolen: