Hoe Skins Op Nokia Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skins Op Nokia Te Installeren
Hoe Skins Op Nokia Te Installeren

Video: Hoe Skins Op Nokia Te Installeren

Video: Hoe Skins Op Nokia Te Installeren
Video: How to install Nokia 6 Skin by oddstickers | Easiest Way 2024, Mei
Anonim

Veel Nokia-telefoonmodellen ondersteunen de mogelijkheid om extra skins voor de mediaspeler, radio en equalizer te installeren. Skin-bestanden hebben de extensie.swf en kunnen gratis worden gedownload op internet.

Hoe skins op Nokia te installeren
Hoe skins op Nokia te installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - Nokia-telefoon;
  • - kabel.

instructies:

Stap 1

Selecteer het thema waarmee u de skin op uw Nokia-telefoon wilt wijzigen. Zorg ervoor dat de naam van dit thema eruitziet zoals in het voorbeeld: voor een muziekspeler - "Skin name" mpl.swf, voor een equalizer - "Skin name" _eql.swf, voor radio - "Skin name" _fmr.swf. U kunt alle standaardthema's voor Nokia-telefoons in *.swf-indeling downloaden door de link https://forum.allnokia.ru/download.php?id=260210 te volgen.

Stap 2

Je kunt zo'n thema met je eigen handen maken, maar hiervoor moet je vaardigheden hebben in het werken met Macromedia Flash 8 en een applicatie gebruiken om de skin te compileren. Je kunt het hier downloaden https://www.filefactory.com/file/ahh66db/n/MF8_amp_SWF_Decompiler_rar. Als uw telefoonmerk Series 40 is en 5e editie Feature Pack 1 of hoger heeft, dan is het formaat van de skins voor uw telefoon *.nfl en kunt u alleen een nieuwe skin installeren vanuit de lijst met standaard skins (https://forum. allnokia.ru/download.php? id = 291168).

Stap 3

Verbind je telefoon met je computer. Draai het programma voor het werken met de mobiele MobiMB Media Browser versie 3.5.31 Rus op je computer. U kunt deze applicatie downloaden via de link https://forum.allnokia.ru/download.php?id=308081. Ga naar het menu "Bestand" - "Opties".

Stap 4

Selecteer "Persoonlijke instellingen", het tabblad Verbindingen, klik op Verbinding toevoegen. Selecteer het verbindingstype "Datakabelverbinding". Selecteer vervolgens Nokia en uw kabeltype. Een boom met mappen van uw mobiele telefoon zal aan de linkerkant van het programma verschijnen.

Stap 5

Ga naar de map op je telefoon Verborgen map / Mediaspeler, kopieer het bestand met het thema van de muziekspeler ernaar om de skin te veranderen. Om een equalizerthema op uw telefoon op te nemen, gaat u naar de map Verborgen map / Equalizer. Om een radio-skin te installeren, kopieert u het bestand naar de map Hiddenfolder / FMradio.

Stap 6

Schakel uw telefoon uit en weer in om de skin op Nokia te installeren. Ga naar de muziekspeler, selecteer 'Instellingen' en vervolgens 'Thema's voor de muziekspeler'. Selecteer het gewenste thema uit de lijst.

Aanbevolen: