Hoe Het Spel Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia Te Installeren
Hoe Het Spel Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia Te Installeren
Video: How to download games and apps in microsoft phones like nokia 215 2024, Mei
Anonim

Moderne Nokia-telefoons zijn volwaardige multimedia-apparaten waarmee je video's kunt bekijken, naar je favoriete muziek kunt luisteren en jezelf natuurlijk kunt vermaken met een verscheidenheid aan games. Het installeren van games op je Nokia-telefoon is helemaal niet moeilijk. Hiervoor zijn verschillende opties, waarvan er één je zeker zal bevallen.

Hoe het spel op een mobiele telefoon van Nokia te installeren
Hoe het spel op een mobiele telefoon van Nokia te installeren

instructies:

Stap 1

Vraag je vrienden om hulp. Als hun telefoons tot dezelfde modellijn als de jouwe behoren, vraag hen dan om games naar je over te dragen via een draadloze Bluetooth-verbinding of infrarood. Houd er rekening mee dat ze het spel zelf niet kunnen overzetten, je hebt alleen het installatiebestand nodig.

Stap 2

Download het spel met een browser en internetverbinding op je telefoon. Om een spel te vinden dat geschikt is voor je telefoon, gebruik je eerst je computer en ga je daarna vanaf je telefoon naar een specifiek adres. Dit bespaart u zowel tijd als geld bij het zoeken naar het spel dat u wilt. Je kunt gratis games voor een Nokia-telefoon downloaden, zowel op de officiële website van het bedrijf als op veel netwerkbronnen. Na het downloaden van het bestand, start u het gewoon en de telefoon zal de applicatie zelf installeren.

Stap 3

Als uw telefoon een geheugenkaart heeft, gebruikt u de volgende optie. Haal de kaart uit uw mobiele telefoon en steek deze in de kaartlezer van uw computer. Wacht terwijl de computer de verwisselbare schijf detecteert en een bericht weergeeft over het verschijnen van een nieuw apparaat. Open de geheugenkaart op je pc en kopieer alle games die je op je telefoon wilt installeren erop. Plaats vervolgens de kaart terug in uw mobiele telefoon, voer de installatiebestanden uit en geniet van een reeks nieuwe games op uw apparaat.

Stap 4

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Gebruik hiervoor de datakabel, die bij aankoop hoogstwaarschijnlijk bij de telefoon is geleverd. Bovendien moest u een schijf met een stuurprogramma voor het apparaat krijgen. Installeer de benodigde software, sluit de telefoon met een kabel aan op de computer en download met behulp van het geïnstalleerde programma de benodigde bestanden naar het geheugen van de mobiele telefoon. Koppel daarna je telefoon los, start hem opnieuw op en installeer de games.

Stap 5

U kunt toepassingen rechtstreeks in het telefoongeheugen of op een geheugenkaart installeren. Focus op de beschikbaarheid van vrije ruimte, zodat de installatie van games uw telefoon niet verstoort en vertraagt.

Aanbevolen: