Hoe De Game Op Nokia Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Op Nokia Te Installeren
Hoe De Game Op Nokia Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Nokia Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Nokia Te Installeren
Video: How to download games and apps in microsoft phones like nokia 215 2024, Mei
Anonim

Fabrikanten van mobiele telefoons verwennen hun klanten niet echt met games, dus die moeten we zelf installeren. Zelfs voor de meest onervaren gebruiker is het niet moeilijk om dit te doen. Als het vroeger voor de installatie van een programma of een spel op een telefoon nodig was om een mobiele telefoon op een computer aan te sluiten, wordt tegenwoordig elk spel 'over-the-air' naar de telefoon gedownload en automatisch geïnstalleerd.

Hoe de game op nokia te installeren
Hoe de game op nokia te installeren

instructies:

Stap 1

De meeste moderne Nokia-telefoons zijn uitgerust met Wi-Fi. Deze manier van data ontvangen en verzenden is al lang geen extra functie van de telefoon. Met behulp van Wi-Fi kunt u eenvoudig games en andere applicaties op uw telefoon downloaden en installeren. Als je mobiele telefoon nog steeds geen Wi-Fi-module heeft, gebruik dan het traditionele GPRS- of EDGE-kanaal om games te downloaden en te installeren.

Stap 2

Om het spel te installeren, heb je de Ovi Store-applicatie nodig, die op alle moderne Nokia-telefoons is geïnstalleerd. Open het vanuit het telefoonmenu en registreer je op de Nokia-server om games naar je telefoon te kunnen downloaden. Laat de naam van de app "Store" je niet op je hoede maken - je kunt er veel volledig gratis spellen vinden.

Stap 3

Nadat je je hebt aangemeld, log je in op de Ovi Store met je gebruikersnaam en vind je het speelgoed dat je leuk vindt in de games-sectie. Nadat je een spel hebt geselecteerd, klik je erop. Naast de beschrijving ziet u een knop Downloaden. Klik Het. Het spel wordt gedownload en automatisch geïnstalleerd. Op dezelfde manier kun je elke game uit de Ovi Store installeren, en er zijn er genoeg.

Stap 4

Als u nog steeds de voorkeur geeft aan de traditionele methode om applicaties op uw telefoon te installeren, moet u deze eerst op uw computer aansluiten. Dit kan met een USB-kabel. Nadat je de telefoon op de computer hebt aangesloten, kopieer je de installatiebestanden van de games die je nodig hebt naar een van de telefoonmappen. Koppel nu uw telefoon los van uw computer en gebruik Bestandsbeheer van de telefoon om de gekopieerde bestanden te zoeken en de installatie te voltooien.

Aanbevolen: