Hoe Icq Op Een Nokia-telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op Een Nokia-telefoon Te Installeren
Hoe Icq Op Een Nokia-telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Nokia-telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Nokia-telefoon Te Installeren
Video: Установка iCQ на iPAD 2,3 и ipad mini 1 2024, Mei
Anonim

ICQ is een van de handigste instant messaging-diensten via internet. Het wordt gebruikt door ongeveer 15 miljoen mensen over de hele wereld. Alle verzonden berichten zijn gratis en bereiken de geadresseerde direct. Er zijn verschillende opties voor het installeren van de ICQ-client voor Nokia-telefoonbezitters.

Hoe icq op een nokia-telefoon te installeren
Hoe icq op een nokia-telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Als u een gewone telefoon gebruikt (geen smartphone), moet u een Java-toepassing downloaden. Open hiervoor de website wap.jimm.org in de browser van je telefoon en selecteer de nieuwste versie van Jimm uit de lijst. Volg de link waar u wordt gevraagd een apparaat te kiezen. Klik op Elke mobiele telefoon, vervolgens op Geen modules en selecteer Russisch in de lijst. Klik op Beginnen met downloaden. Het programma wordt gedownload en geïnstalleerd.

Stap 2

Als je een Nokia-smartphone hebt, kun je een eenvoudigere installatiemethode gebruiken. Start de vooraf geïnstalleerde Ovi Store-applicatie. Zoek naar het woord ICQ. U ziet een lijst met applicaties die de ICQ-service ondersteunen. Selecteer een van de programma's, klik op "Download" en de applicatie wordt op uw telefoon geïnstalleerd.

Stap 3

Als om de een of andere reden geen van de bovenstaande methoden voor u heeft gewerkt, is er een andere installatieoptie. Ga naar de website www.icq.com vanaf uw computer. Zoek bovenaan de pagina de sectie ICQ Mobile en selecteer het type toestel dat bij je past. Voer uw mobiele telefoonnummer in het invoerveld in en klik op de knop "Verzenden". U ontvangt een sms-bericht met een link naar het bestand. Download het en installeer het op je telefoon.

Aanbevolen: