Hoe Gratis Afbeeldingen Voor Nokia Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Afbeeldingen Voor Nokia Te Installeren
Hoe Gratis Afbeeldingen Voor Nokia Te Installeren

Video: Hoe Gratis Afbeeldingen Voor Nokia Te Installeren

Video: Hoe Gratis Afbeeldingen Voor Nokia Te Installeren
Video: How to download Nokia Firmware 2024, Mei
Anonim

Het scherm van een mobiele telefoon ziet er eleganter uit als er in plaats van een effen achtergrond een afbeelding of foto op pronkt. U kunt het zelf maken of downloaden van internet.

Hoe gratis afbeeldingen voor Nokia te installeren
Hoe gratis afbeeldingen voor Nokia te installeren

instructies:

Stap 1

Bijna alle Nokia-telefoonmodellen met ingebouwde camera's maken het mogelijk om door de gebruiker gemaakte foto's als schermbeveiliging te gebruiken. De manier waarop ze op de achtergrond worden geplaatst, is afhankelijk van het model van het apparaat en het besturingssysteem. Om dit bijvoorbeeld te doen in Symbian 9.3 OS, opent u de Galerij door het juiste item in het hoofdmenu te selecteren, selecteert u vervolgens de sectie Afbeeldingen en vervolgens de subsectie Afbeeldingen. Nadat u de gewenste foto hebt geopend, drukt u op de linker subschermtoets en selecteert u vervolgens het menu-item "Afbeelding gebruiken" - "Instellen als achtergrond". Als de foto is bewerkt, kunt u het resultaat niet vinden in de subsectie "Afbeeldingen" - u moet in de juiste fase "Alle" selecteren in plaats van deze.

Stap 2

Een belangrijke vereiste voor een afbeelding die als achtergrond wordt gebruikt, is een kleine bestandsgrootte. Het heeft geen zin om grote afbeeldingen te downloaden - ze worden nog steeds gereduceerd tot de schermresolutie, maar de ruimte op de geheugenkaart neemt meer in beslag. En de telefoon kan merkbaar "vertragen", vooral direct na het inschakelen. Een interessante oplossing voor dit probleem is het downloaden van miniaturen van foto's uit gratis fotobanken. Ga hiervoor naar de site van zo'n fotobank, registreer je er niet op, maar selecteer direct een foto. Ga naar de pagina van deze afbeelding, download de thumbnail, die een horizontale resolutie heeft van ongeveer 300 pixels. In tegenstelling tot de afbeelding op volledige grootte, kan deze zonder registratie worden gedownload.

Stap 3

Het is handig om afbeeldingen te downloaden met de UC-browser. Als u op de pagina met een afbeelding bent, selecteert u "Bestand" - "Afbeeldingen" in het menu. Gebruik de horizontale pijltoetsen om een van de afbeeldingen op de pagina te selecteren die u nodig hebt. Druk op de linker subschermtoets en selecteer "Opslaan" in het menu dat verschijnt. Wijzig vervolgens, indien gewenst, de bestandsnaam en de locatie voor het opslaan.

Stap 4

Start nu het ingebouwde bestandsbeheer van de telefoon (bijvoorbeeld in Symbian 9.3 - "Applicaties" - "Organizer" - "Bestandsbeheer"). Zoek het bestand dat u hebt gedownload en druk op de middelste knop van de joystick. Wanneer de afbeelding wordt geopend, maakt u er de achtergrondafbeelding van zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: