Tekst Lezen Op Telefoons

Inhoudsopgave:

Tekst Lezen Op Telefoons
Tekst Lezen Op Telefoons

Video: Tekst Lezen Op Telefoons

Video: Tekst Lezen Op Telefoons
Video: Immer update 1.8: meer boeken lezen op je smartphone 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne smartphones ondersteunen.txt-,.doc- en zelfs.pdf-formaten. Om deze indelingen te kunnen lezen, hoeft u alleen bestanden van deze indeling naar het geheugen van de telefoon over te brengen. Maar wie geen smartphone maar alleen een telefoon heeft, kan ook genieten van het lezen van boeken op zijn telefoon. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Tekst lezen op telefoons
Tekst lezen op telefoons

instructies:

Stap 1

Om tekst op telefoons te kunnen lezen, moet u een tekstdocument converteren naar een Java-toepassing. In dit geval leest de telefoon het niet als een tekstbestand, maar als een applicatie, en kunt u de literatuur waarin u geïnteresseerd bent gemakkelijk bestuderen op het scherm van uw mobiele telefoon. Het belangrijkste in dit geval is om het lettertype en de kleur van het scherm te kiezen, zodat ze zo comfortabel mogelijk zijn voor het oog.

Stap 2

Om een document om te zetten in een Java-toepassing, moet u eerst een willekeurige versie van het BookReader-programma van internet downloaden. Dit programma is ontworpen om e-books in java-formaat te maken. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, waarmee u de grootte van het lettertype en de achtergrondkleur kunt aanpassen en de resulterende tekst op het virtuele telefoonscherm kunt bekijken. Installeer dit programma.

Stap 3

Voeg het document waarin u geïnteresseerd bent toe aan de conversiewachtrij en gebruik vervolgens de instellingen om de tekst te maken die zo gemakkelijk mogelijk te lezen is op het scherm van de mobiele telefoon. Kopieer het boek daarna naar uw telefoon via een datakabel of door rechtstreeks te kopiëren naar een flashkaart die in uw telefoon is geplaatst. Start dan gewoon deze app en geniet van je lezing.

Aanbevolen: