Tekst In De Speler Lezen

Inhoudsopgave:

Tekst In De Speler Lezen
Tekst In De Speler Lezen

Video: Tekst In De Speler Lezen

Video: Tekst In De Speler Lezen
Video: ПОБЕГ ИЗ КАРТОННОЙ ТЮРЬМЫ ЧЕЛЛЕНДЖ ЧАСТЬ 3 ! - ПОБЕГ ИЗ КАРТОННОЙ ТЮРЬМЫ В ГТА 5 ОНЛАЙН 2024, Mei
Anonim

Op lange reizen is het meestal moeilijk om iets te doen te vinden, dus velen nemen boeken, laptops of tablets mee. Je hoeft niet veel apparaten mee op pad te nemen, want u kunt naar muziek luisteren, films kijken en boeken lezen op uw draagbare speler.

Tekst in de speler lezen
Tekst in de speler lezen

Noodzakelijk

  • - multimediaspeler;
  • - verbindingskabel.

instructies:

Stap 1

De aanschaf van een draagbare speler met de functie van het bekijken van e-books kan dienen als vervanging voor de gedrukte versie van het boek. Let op de formaten die door het apparaat leesbaar zijn. op dit moment zijn het er meer dan twee dozijn. De meest voorkomende en meest gebruikte zijn txt, doc, rtf, html en pdf.

Stap 2

Elk van de vermelde formaten heeft zijn eigen nuances, bijvoorbeeld txt - neemt een kleine hoeveelheid vrije ruimte in beslag, maar bevat geen oogstrelende opmaak (paragraaf, verschillende lettertypen, enz.), doc - bevat opmaakelementen, maar de bestandsgrootte is al veel groter … De absolute recordhouder in termen van ingenomen ruimte wordt ingenomen door het pdf-formaat - vaak bevat het niet alleen gescande pagina's, maar meestal een aantal foto's.

Stap 3

Je kunt ook een draagbaar apparaat kiezen dat bij het scherm past, want een te klein scherm zal ernstig leesongemak veroorzaken. Na aanschaf van de speler sluit je hem met een speciale USB-kabel aan op je computer, laptop of netbook. Nadat beide apparaten zijn aangesloten, verschijnt er een dialoogvenster op het scherm waarin u een van de items moet selecteren. Nu moet u de e-bookbestanden kopiëren, dus selecteer "Map openen" en druk op de Enter-toets. Selecteer een geschikte map op uw draagbare apparaat en kopieer de boeken erin. Gebruik voor deze doeleinden de map Tekst, als die bestaat, maak deze anders handmatig aan. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het geopende venster en selecteer het gedeelte "Nieuw" en vervolgens "Map".

Stap 4

Als er geen e-bookbestanden op de harde schijf van uw computer staan, download deze dan van internet, bijvoorbeeld van deze bron https://flibusta.net. Op de geladen pagina is er een zoekformulier op auteur of boektitel, die zich aan de rechterkant van het scherm bevindt. Voer een woord of zin in en druk op de Enter-toets. Selecteer de juiste optie uit de zoekresultaten en klik op de link met de titel van het boek. Selecteer een formaat en klik op "Downloaden".

Stap 5

Pak de inhoud van het archief uit en kopieer naar de map die voor de tekstbestanden is gemaakt. Koppel het apparaat los door op het extra apparaatpictogram in het systeemvak te klikken en op de pop-upmelding te klikken.

Aanbevolen: