Boeken Lezen Op Chinese Telefoons

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Chinese Telefoons
Boeken Lezen Op Chinese Telefoons

Video: Boeken Lezen Op Chinese Telefoons

Video: Boeken Lezen Op Chinese Telefoons
Video: Immer update 1.8: meer boeken lezen op je smartphone 2024, Mei
Anonim

Chinese telefoons hebben twee onbetwistbare en belangrijke voordelen: lage prijs en goede functionaliteit. Natuurlijk worden ze vaak in de steek gelaten door kwaliteit, maar er is een redelijk antwoord op dit argument. Is de kwaliteit van het apparaat echt zo belangrijk als het elke zes maanden wordt vervangen? Voor degenen die graag boeken op Chinese telefoons lezen, is er nog een ander nadeel. Telefoons lijken hier absoluut niet geschikt voor. Nadat we een tekstbestand naar een mobiele telefoon hebben geüpload, zien we in plaats van het gebruikelijke Russische alfabet onbegrijpelijke kronkels. In feite is het probleem van het lezen van e-books op Chinese telefoons heel eenvoudig op te lossen.

Boeken lezen op Chinese telefoons
Boeken lezen op Chinese telefoons

instructies:

Stap 1

We slaan het boek op de harde schijf van de computer op in elk formaat waarin het op het netwerk is geplaatst. Rtf, txt, fb2, doc - elke optie past bij ons.

Stap 2

Open het bestand, selecteer "Opslaan als …" en sla het opnieuw op in *.txt-indeling. Het belangrijkste is dat je bij het opslaan de juiste codering kiest die de Chinese telefoon kan herkennen. Een van deze coderingen is UTF-8. Bij het opslaan in een andere codering, toont de telefoon ons de gebruikelijke "krakozyabry".

Stap 3

Als het gedownloade boek de FB2-indeling heeft, kunt u het opnieuw opslaan in een gewoon tekstbestand met behulp van e-bookreaders voor Windows. Daarnaast kun je een klein gratis programma FB2Any gebruiken, waarmee je een FB2-boek kunt converteren met een opdracht uit het contextmenu van de verkenner. Vergeet UTF-8-codering niet.

Stap 4

We verbinden een Chinese telefoon met een computer via een snoer zoals een verwisselbare schijf. De computer herkent het als een USB-stick.

Stap 5

Kopieer het boek in.txt-indeling van de harde schijf van uw computer naar de map "Ebook" van uw telefoon. Deze map bevindt zich in de hoofdmap van het telefoongeheugen.

Stap 6

We ontkoppelen de telefoon van de computer.

Stap 7

Met behulp van mijn apparaat openen we het boek via de standaard telefooninterface. Om dit te doen, selecteert u de menuopdracht "Bestand", gaat u naar de map "Ebook" en geeft u het tekstbestand op dat we zullen lezen.

Aanbevolen: