Hoe Gewiste Sms Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Gewiste Sms Te Lezen
Hoe Gewiste Sms Te Lezen

Video: Hoe Gewiste Sms Te Lezen

Video: Hoe Gewiste Sms Te Lezen
Video: How To RECOVER Deleted Text Messages From ANY Android! (2020) 2024, April
Anonim

Vaak kunt u per ongeluk een belangrijk bericht op uw mobiele telefoon verwijderen, bijvoorbeeld het wachtwoord voor toegang tot uw persoonlijke bankrekening. De situatie moet dringend worden gecorrigeerd - om de gewiste sms te herstellen.

Hoe gewiste sms te lezen
Hoe gewiste sms te lezen

Het is nodig

Telefoontoestel, computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Open de map Berichten op uw mobiele telefoon en gebruik de cursor om naar het gedeelte Verwijderde berichten te gaan. Bij sommige modellen mobiele telefoons worden verwijderde berichten niet onmiddellijk van de telefoon verwijderd, maar opgeslagen in de map "Verwijderde berichten".

Stap 2

Herstel uw foutief verwijderde bericht en lees het.

Stap 3

Sluit je telefoon aan op je computer (zoals een flashgeheugen). Controleer uw Berichten-map. Mogelijk vindt u een foutief verwijderde SMS-ku.

Stap 4

Neem contact op met de diensten van professionals die gespecialiseerd zijn in de implementatie van diensten voor het herstellen van gewiste berichten. Deze specialisten zijn uitgerust met de beste apparaten, zoals een kaartlezer. Ze zullen de simkaart scannen en de ten onrechte verwijderde sms herstellen.

Stap 5

Neem contact op met het servicecentrum van uw mobiele operator: sommige telecomoperators bieden dit soort diensten aan.

Stap 6

In de uitgestrektheid van het wereldwijde netwerk kun je veel speciale programma's vinden (sommige zijn zelfs gratis) die zijn ontworpen om verwijderde sms-berichten te herstellen. Download een van deze programma's, installeer het op uw computer. Bestudeer zorgvuldig het begeleidende tekstdocument, waarin wordt beschreven hoe u dit programma kunt gebruiken. Voer het programma uit en herstel de verloren informatie.

Aanbevolen: