Een MMS-bericht Lezen

Inhoudsopgave:

Een MMS-bericht Lezen
Een MMS-bericht Lezen

Video: Een MMS-bericht Lezen

Video: Een MMS-bericht Lezen
Video: WhatsApp (iPhone): bericht doorsturen 2024, April
Anonim

MMS is een multimediabericht dat verschillende objecten kan bevatten, bijvoorbeeld afbeeldingen, animaties, geluidsbestanden, grote hoeveelheden tekst, visitekaartjes uit het adresboek.

Een MMS-bericht lezen
Een MMS-bericht lezen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - een computer met internet.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon MMS-berichten ondersteunt. Ga hiervoor naar het item "Berichten", selecteer "Instellingen / Opties". De lijst moet "MMS-berichten" bevatten. Selecteer dit item om te configureren hoe u MMS-berichten op uw telefoon kunt ontvangen. Meestal zijn de instellingen te vinden in het gedeelte "Configuratie / Instellingen".

Stap 2

Ga naar de website van uw provider om de verbindingsparameters in te stellen. U kunt ook een bericht naar een speciaal nummer sturen om automatische instellingen voor uw telefoon te bestellen. U kunt het vinden op de website of door de operator te bellen. Gebruik de volgende links om MMS op uw telefoon te configureren: MTS (Rusland) - https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/mms_settings/; MTS (Oekraïne) - https://www.mts.com.ua/rus/mms_settings.php; Megafon - https://moscow.megafon.ru/help/settings/; Beeline - https://mobile.beeline.ru/msk/setup/mms.wbp?bm=318f7548-2989-415d-9908-3b492dbfc95f, Kyivstar - https://www.kyivstar.ua/ru/business/internet/ telefoon / instellingen / handmatig / mms /.

Stap 3

Lees het MMS-bericht op de website van uw provider als uw mobiele telefoon deze functie niet ondersteunt. Meestal ontvangt u in dit geval in plaats van MMS een SMS-bericht met ongeveer de volgende tekst: “MMS is ontvangen op uw nummer. Om het te lezen, volg de link en voer de toegangscode in. Doorgaans is de opslagperiode voor dergelijke berichten op de server van de operator 3-4 dagen.

Stap 4

Volg de link aangegeven in de sms, voer de toegangscode in die u hebt ontvangen in het daarvoor bestemde veld. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u het MMS-bericht kunt bekijken dat naar u is verzonden. Sommige operators bieden de mogelijkheid om deze berichten op te slaan en er op dezelfde pagina op te reageren.

Aanbevolen: