Hoe U De Schermresolutie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Schermresolutie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Hoe U De Schermresolutie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Schermresolutie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Schermresolutie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Video: Schermresolutie: Hoe pas je de resolutie van je scherm aan? 2024, Mei
Anonim

Ontwikkelaars van moderne software voor mobiele telefoons proberen maximale compatibiliteit van hun producten te garanderen. En het belangrijkste criterium voor de compatibiliteit van applicaties met een bepaald model is niet de hoeveelheid RAM en processorfrequentie, maar de schermresolutie. De juiste grootte helpt om de applicatie te starten met ondersteuning voor alle bedieningsfuncties, op apparaten met een aanraakscherm, en vermijdt het verschijnen van witte strepen aan de randen, waardoor het beeld wordt uitgerekt of verkleind.

Hoe u de schermresolutie van uw telefoon kunt achterhalen
Hoe u de schermresolutie van uw telefoon kunt achterhalen

Noodzakelijk

Documentatie of technisch gegevensblad van het apparaat. Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

En dus zijn er veel manieren om de schermgrootte van uw apparaat te achterhalen. Laten we een voorbeeld bekijken: er is behoefte aan de schermresolutie voor de Sony Ericsson K700i. Let bij het kiezen en kopen op de vitrine, die vaak uitgebreide informatie bevat over de mogelijkheden en technische kenmerken van het product.

Stap 2

Raadpleeg uw dealer of consultant manager voor de technische specificaties van het apparaat. Zij zullen u technische details vertellen over het apparaatmodel waarin u geïnteresseerd bent, of de relevante technische documentatie presenteren.

Stap 3

Als je al een telefoon hebt gekocht en niet vooraf hebt gekeken naar de informatie die je nodig hebt, lees dan de instructies die bij het apparaat zijn geleverd. Maar in de regel verstrekken niet alle fabrikanten dergelijke informatie.

Stap 4

Als het bekijken van de instructies niet het verwachte resultaat opleverde, ga dan naar internet en gebruik de zoekmachine. Er zijn er veel, dus kies volgens uw smaak en kleur. Bijvoorbeeld, www.google.com. Typ in de zoekbalk het exacte telefoonmodel, bijvoorbeeld "sony ericsson k700i-specificaties", en druk op enter. Hieronder ziet u een lijst met pagina's met de informatie die u nodig heeft. Ga naar sites en onderzoek ze om de informatie te vinden waarin u geïnteresseerd bent. In de regel zijn de eerste posities van de zoekopdracht de sites van catalogi van mobiele telefoonmodellen. Informatie over elk model op hun pagina's is samengevat in compacte tabellen. Daarom vindt u in de weergave- en bedieningskolom informatie over het scherm dat in uw apparaat is geïnstalleerd.

Aanbevolen: