Hoe U De Ontgrendelcode Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Ontgrendelcode Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Hoe U De Ontgrendelcode Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Ontgrendelcode Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Ontgrendelcode Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Video: How to unlock Android phones when forgot Password 2024, Mei
Anonim

De blokkeringscode is een speciale code waarmee u uw mobiele apparaat kunt beschermen tegen ongeoorloofd gebruik in geval van verlies, vervanging van een simkaart, enz. Zo'n code wordt door de persoon zelf onmiddellijk ingevoerd bij het voor het eerst aanzetten van een nieuwe telefoon of bij het installeren van een nieuwe simkaart, maar helaas vergeten gebruikers in veel gevallen deze nummers gewoon en weten ze vervolgens, indien nodig, niet hoe ze hun telefoon kunnen ontgrendelen.

Hoe u de ontgrendelingscode van uw telefoon kunt achterhalen
Hoe u de ontgrendelingscode van uw telefoon kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Neem uw mobiele telefoon, waarvoor een ontgrendelingscode nodig is, en breng deze met alle beschikbare documenten naar het servicecentrum dat op de garantiekaart wordt vermeld, of naar een andere reparatieservice voor mobiele apparaten.

Stap 2

Als u geen tijd heeft om contact op te nemen met het servicecentrum, of het ligt erg ver van uw nederzetting en het is moeilijk om er te komen, probeer dan zelf de ontgrendelcode te bepalen en voer hiervoor de volgende stappen uit. Kom online. Download speciale software waarmee u de vergrendelingscode op uw mobiele telefoon kunt achterhalen, en eventueel een crack. Vergeet niet om ze met een antivirusprogramma te controleren op schadelijke objecten voordat u programma's downloadt en ermee gaat werken.

Stap 3

Installeer de gedownloade applicatie op uw computer of laptop. Installeer het crack-programma in de daarvoor bestemde map Verbind uw mobiele telefoon met de computer via USB-kabel, Bluetooth of Wi-Fi (afhankelijk van het telefoonmodel).

Stap 4

Zet je telefoon aan. Let op: de mobiele telefoon moet aan staan, anders is er geen verbinding mee te maken.

Stap 5

Voer het programma uit dat op de computer is geïnstalleerd om de vergrendelingscode te bepalen. Selecteer Virtueel USB-apparaat in het venster dat verschijnt. Een dergelijk item bestaat in bijna alle moderne programma's van dit voorbeeld. Hiermee kan het programma verbinding maken met uw apparaat.

Stap 6

Voer alle stappen die het programma nodig heeft een voor een uit. Uiteindelijk zal zij de ontgrendelcode voor je mobiele telefoon moeten bepalen en op je scherm weergeven. Voer de code op uw telefoon in het aanvraagvenster in.

Aanbevolen: