Hoe De Naam Van De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Naam Van De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Van De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Van De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Eigenaar achterhalen middels kenteken 2024, April
Anonim

In het informatietijdperk doen zich vaak situaties voor waarin het nodig is om gegevens over een persoon te verzamelen, waarbij alleen zijn mobiele telefoonnummer bekend is. Als je je zoektocht naar informatie begint met een duidelijk algoritme, waarbij je mogelijke manieren structureert, dan versnel je ongetwijfeld je zoekopdrachten.

Hoe de naam van de eigenaar van de telefoon te achterhalen?
Hoe de naam van de eigenaar van de telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Gebruik tal van zoekmachines van het wereldwijde internet. Ondanks het enorme aantal sites dat dergelijke diensten aanbiedt, bieden slechts enkele betrouwbare informatie die aan hun verplichtingen jegens de klant voldoet. Onthoud dat u voor de meeste betaalde bronnen moet betalen voor de ontvangen informatie door een sms-bericht naar een verkort nummer te sturen of via een elektronische portemonnee. Doe voorzichtig! De kosten van een SMS-bericht aangegeven op de site kunnen vele malen verschillen van de echte.

Stap 2

U kunt ook een betaling doen, en de site zal een "dummy" blijken te zijn en u ontvangt geen informatie. Om de risico's te minimaliseren, start u uw zoekopdracht met gratis zoekmachines. Probeer bijvoorbeeld de bron https://poisk.goon.ru. Als het onmogelijk is om via zo'n bron informatie te verkrijgen, ga dan naar betaalde zoekmachines. Maak uzelf ook vertrouwd met de kosten van het verzenden van sms-berichten naar korte nummers. Dit kan via de lin

Stap 3

Probeer te zoeken naar interessante informatie op sociale netwerken. Nadat u uw telefoonnummer in de zoekmachine van het geselecteerde netwerk heeft ingevoerd, kunt u de naam (en niet alleen) van de abonnee die u nodig hebt, te weten komen. Maar het is ook mogelijk dat de gezochte persoon onder een pseudoniem staat ingeschreven. Probeer dan de waarheid te achterhalen door de beschikbare correspondentie te lezen, of schrijf een bericht over de wens om elkaar te leren kennen. Als je gemeenschappelijke vrienden hebt op een sociaal netwerk, probeer dan de benodigde informatie van hen te achterhalen. Maar het komt voor dat de pagina van een persoon wordt geblokkeerd voor onbevoegde gebruikers, maar je hebt geen gemeenschappelijke vrienden en kennissen, of de zoekmachine waarin je het telefoonnummer hebt ingetypt, gaf geen resultaten.

Stap 4

Probeer dan de telefoon tegen de database van de koerier te slaan. Bij het aansluiten van een nieuwe abonnee wordt immers een overeenkomst gesloten met een telecomoperatorbedrijf, waarin naast de naam, achternaam en patroniem ook registratie- en andere gegevens worden vermeld. Op dit moment is het voor niemand een geheim dat dergelijke databases te vinden zijn op de gratis verkoop en gekocht. Controleer bij het kopen de prestaties van de schijf en neem contact op met de verkoper voor de "versheid" van de informatie die erop is vastgelegd.

Aanbevolen: