Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Achterhalen
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Als je wilt weten waar een abonnee van het Beeline-, Megafon- of MTS-netwerk zich nu bevindt, maak dan gebruik van je mobiele telefoon en een speciale dienst van de provider. Maar vergeet niet dat deze service alleen voor u beschikbaar is binnen het netwerk.

Hoe u de locatie van uw telefoon kunt achterhalen
Hoe u de locatie van uw telefoon kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Overigens kun je in Beeline niet meteen gebruik maken van de dienst, omdat je deze eerst moet activeren. Bel hiervoor het nummer 06849924 (het bellen is gratis). Nadat je een verbindingsmelding van een telecomoperator hebt ontvangen, kun je veilig een sms sturen met de tekst "L" naar het verkorte nummer 684. Zoeken naar andere abonnees kost u elke keer 2 roebel 05 kopeken.

Stap 2

Klanten van andere bedrijven kunnen ook andere abonnees vinden. In MTS is er bijvoorbeeld een service genaamd Locator. Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar een sms-bericht te bellen met het nummer van de gezochte persoon en zijn naam en dit naar 6677 te sturen. Het is vermeldenswaard dat deze operator enkele beperkingen heeft opgelegd aan de zoekopdracht: u zult niet kunnen vinden achterhalen waar deze of gene persoon zich bevindt totdat u hiermee instemt. Toestemming komt tot uitdrukking in de bevestiging van het SMS-bericht ontvangen van de operator. De kosten voor het gebruik van Locator bedragen 10-15 roebel (de exacte kosten zijn afhankelijk van het tariefplan waarmee u bent verbonden).

Stap 3

Als je abonnee bent van de Megafon telecomoperator, dan heb je twee verschillende diensten tot je beschikking om een andere persoon te vinden. Een ervan is speciaal gemaakt voor ouders en hun kinderen en is daarom alleen beschikbaar tegen bepaalde tarieven (bijvoorbeeld op "Smeshariki" en "Ring-Ding"). Een volledige lijst van dergelijke tarieven en een gedetailleerde beschrijving van de dienst is te vinden op de officiële website van het bedrijf.

Stap 4

De tweede dienst kan door alle abonnees zonder enige beperking worden gebruikt. Het bevindt zich op locator.megafon.ru. U kunt ook 0888 bellen of uw verzoek sturen naar het USSD-nummer * 148 * abonneenummer # (geef het nummer trouwens op via +7). De kosten van deze service bedragen 5 roebel (dit bedrag wordt van uw rekening afgeschreven voor het verzenden van elk verzoek).

Aanbevolen: