Hoe De Telefoon Te Controleren Bij Het Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Controleren Bij Het Kopen?
Hoe De Telefoon Te Controleren Bij Het Kopen?

Video: Hoe De Telefoon Te Controleren Bij Het Kopen?

Video: Hoe De Telefoon Te Controleren Bij Het Kopen?
Video: Tweedehands iPhone Controleren - Hier Moet Ik Op Letten 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een telefoon bestaat het gevaar dat u struikelt over een fabrieksfout in een van de onderdelen. Om dit risico tot een minimum te beperken, dient u de telefoon vooraf niet alleen te controleren op de beschikbare softwaremogelijkheden, maar ook op zijn goede fysieke conditie. Volg de onderstaande tips om veel problemen te voorkomen.

Hoe de telefoon te controleren bij het kopen?
Hoe de telefoon te controleren bij het kopen?

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende defecten is het kraken van de romp. Druk op verschillende plaatsen op de behuizing, voornamelijk op de volume- en vergrendeltoetsen aan de uiteinden van het apparaat.

Stap 2

Als de telefoon is uitgerust met een stylus, controleer dan of de stylus stevig in de bijbehorende doos moet "zitten" en er niet uit moet vallen wanneer het apparaat wordt geschud.

Stap 3

U moet ook uw telefoonscherm controleren. Zet het apparaat aan, inspecteer het scherm op de aanwezigheid van probleempixels, het kan zijn dat je dit moet doen zonder speciale foto's met verschillende kleuren, want het plaatsen van uw geheugenkaart is mogelijk niet toegestaan.

Stap 4

Controleer goed de functionaliteit van alle toetsen op het toetsenbord, bijvoorbeeld door een test sms-bericht in te typen. Alle knoppen moeten reageren op de eerste druk, anders zijn problemen met contacten mogelijk.

Stap 5

Plaats een simkaart en controleer de kwaliteit van de luidspreker en microfoon door deze simpelweg te bellen.

Stap 6

Controleer de inhoud van de verpakking van de telefoon, controleer deze met de instructies die bij het apparaat zijn geleverd, vraag om de doos te vervangen als u merkt dat er iets ontbreekt.

Stap 7

Controleer ten slotte alle documenten die bij de telefoon zijn geleverd, lees de garantieovereenkomst zorgvuldig door. Als u weet hoe u de IME op de gekochte telefoon kunt bekijken, vergelijk deze dan met de IME die op de doos is aangegeven.

Aanbevolen: