Een Tekenfilm Kijken

Inhoudsopgave:

Een Tekenfilm Kijken
Een Tekenfilm Kijken

Video: Een Tekenfilm Kijken

Video: Een Tekenfilm Kijken
Video: SpongeBob SquarePants | Beste vrienden | Nickelodeon Nederlands 2024, April
Anonim

Het internet biedt gebruikers een enorme hoeveelheid media-inhoud en gratis toegang ertoe. Zelfs een eenvoudig verlangen als "een cartoon kijken" kan op veel manieren worden bevredigd, en alleen de gebruiker beslist hoe dit gemakkelijker te doen.

Een tekenfilm kijken
Een tekenfilm kijken

instructies:

Stap 1

Download de tekenfilm naar uw computer. Dit moet vooral worden gedaan voor lange animatiefilms ("Toy Story") of korte clips in HD-kwaliteit, dat wil zeggen voor grote bestanden. Nadat u er een naar uw harde schijf hebt gedownload, moet u ervoor zorgen dat u stuurprogramma's hebt geïnstalleerd om video in dit formaat af te spelen. Het installeren van het K-lite Codec Pack is een universele oplossing voor het probleem - dit pakket bevat stuurprogramma's voor de meeste videoformaten en na installatie kunt u veilig elke tekenfilm op uw computer bekijken.

Stap 2

Update Flash Player. De standaard afspeeltool voor internet is een Flash-plug-in die in de browser kan worden geïntegreerd. Als de video niet wordt afgespeeld op sites zoals "Vkontakte", YouTube of iets dergelijks, is het probleem hoogstwaarschijnlijk het falen van de flitser. Je moet naar de officiële website van het programma gaan en daar de nieuwste versie van de plug-in downloaden, die automatisch wordt geïnstalleerd en waarmee je video's rechtstreeks vanaf de internetpagina's kunt afspelen.

Stap 3

Probeer alternatieve links te vinden. Het komt vaak voor dat door problemen op de server het laden van een online cartoon ontzettend lang duurt. In dit geval is de enige uitweg voor u om naar een vergelijkbare video op andere services te zoeken. De meest populaire is de eerder genoemde Youtube.com, maar de eigenaardigheid is dat de lengte van de video niet langer is dan 12 minuten (met zeldzame uitzonderingen), dus je zult daar niets van volledige lengte vinden. Trouwer in dit opzicht is het populaire sociale netwerk vk.com ("Vkontakte"), waarop u cartoons van elke lengte kunt vinden. Het is echter nog steeds niet de moeite waard om grote video's online te bekijken - probeer een mogelijkheid te vinden om ze op een pc op te slaan. Zo'n weergave zal stabieler zijn en waarschijnlijk van betere kwaliteit.

Stap 4

Vermijd het bekijken van video's in online bioscopen. De meeste van deze diensten zijn niet alleen vergunningsvrij, maar verspreiden ook allerlei soorten virussen. Bovendien is de kwaliteit ervan nog steeds duidelijk slechter dan wanneer je de gedownloade cartoon zou bekijken - de enige uitzonderingen zijn officiële sites zoals ivi.ru.

Aanbevolen: