Een Film Kijken Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Film Kijken Op Je Telefoon
Een Film Kijken Op Je Telefoon

Video: Een Film Kijken Op Je Telefoon

Video: Een Film Kijken Op Je Telefoon
Video: How to watch Movies on your Android Phone 2024, April
Anonim

Moderne mobiele apparaten hebben de mogelijkheid om videobestanden af te spelen, waardoor het mogelijk is om lange films te bekijken. Veel telefoons hebben echter meer ingetogen eigenschappen dan een computer en moeten daarom vaak worden omgebouwd om bijvoorbeeld onderweg of tijdens een werkpauze van een film te kunnen genieten.

Een film kijken op je telefoon
Een film kijken op je telefoon

Noodzakelijk

video converteerder

instructies:

Stap 1

Download de film die je leuk vindt naar je computer. Om dit te doen, kunt u torrent-trackers of andere bronnen gebruiken waarmee u videobestanden kunt downloaden.

Stap 2

Download software voor het converteren van video's. Als je een film wilt downloaden van het sociale netwerk Vkontakte, gebruik dan de savefrom download-plug-in, die een menu weergeeft voor het selecteren van de resolutie en het formaat van het videobestand. De meeste telefoons hebben mp4-ondersteuning, dus via deze plug-in kun je het bestand direct downloaden naar je apparaat.

Stap 3

Als de gedownloade film de.flv-indeling heeft, gebruikt u Easy FLV to AVI Converter om deze te converteren en converteert u het bestand vervolgens volgens de vereisten van uw apparaat. Als uw apparaat geen AVI ondersteunt, gebruik dan een converter. Movavi Video Converter of Format Factory werkt goed.

Stap 4

Download het geselecteerde programma en installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma. Voer het geïnstalleerde hulpprogramma uit en open uw filmbestand via het menu. Selecteer in het video-instellingenvenster het formaat dat u wilt uitvoeren (MP4) en uw schermresolutie. In de regel hoeft u de andere parameters niet te wijzigen, maar als de video niet wordt afgespeeld na het downloaden naar de telefoon, kunt u proberen de framesnelheid te verlagen.

Stap 5

Sluit uw telefoon aan op uw computer in de modus voor verwisselbare schijf. Wacht tot het einde van de conversie en gooi het resulterende bestand weg naar uw apparaat. Probeer het te reproduceren. Als iets niet werkt, probeer dan opnieuw te converteren door de framesnelheid te wijzigen en de resolutie te verlagen.

Aanbevolen: