Hoe Een Tekenfilm Te Klinken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tekenfilm Te Klinken
Hoe Een Tekenfilm Te Klinken

Video: Hoe Een Tekenfilm Te Klinken

Video: Hoe Een Tekenfilm Te Klinken
Video: Hoe maak je een tekenfilm 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een cartoon te kopiëren kan verschillende oorzaken hebben. U hebt bijvoorbeeld een schijf gekocht met een in het buitenland gemaakte tekenfilm met originele stemacteurs en wilt deze zelf in het Russisch nasynchroniseren, of u heeft zelf een animatiefilm gemaakt, of u wilt een grappige karikatuur of parodie maken.

Hoe een tekenfilm te klinken
Hoe een tekenfilm te klinken

Noodzakelijk

  • - speciale microfoon,
  • - geluidsopname apparaat,
  • - computer,
  • - een speciaal programma.

instructies:

Stap 1

De aard en kwaliteit van voice-acting kan variëren. Veel mensen willen thuis hun favoriete tekenfilm inspreken. Dit is de gemakkelijkste manier, maar tegelijkertijd niet de beste in kwaliteit. Als u een cartoon inspreekt die al audiotracks heeft, moeten deze in de regel worden verwijderd. Verwijdering wordt uitgevoerd met behulp van speciale programma's. Er zijn er nogal wat, en je kunt ze op internet downloaden op verzoek van "Programma's voor het verwijderen van audiotracks" of conventionele mediabestand-editorprogramma's gebruiken.

Stap 2

Nadat u de audiotrack met de originele stemacteur hebt verwijderd, neemt u uw stem afzonderlijk op en voegt u deze track toe aan de video. Dezelfde mediabestand-editors worden gebruikt.

Stap 3

U kunt ook een audio-opname maken van uw dubbing terwijl u naar een video kijkt, dat wil zeggen, wanneer u een video bekijkt, wordt de dubbing gelijktijdig uitgevoerd. Deze methode heeft minder de voorkeur boven de vorige, aangezien een apart audiospoor kan worden opgenomen met betere kwaliteit, zonder interferentie en vreemde geluiden, en met gelijktijdige opname van zowel video als audio, zijn vreemde geluiden en geluiden praktisch onmogelijk uit te sluiten. Deze methode is echter handiger in termen van het synchroniseren van video- en audiotracks.

Stap 4

Bij afwezigheid van een audiotrack, bijvoorbeeld wanneer de video geen geluid bevat, worden de hierboven aangegeven methoden thuis gebruikt.

Stap 5

De beste optie voor het dubben van een tekenfilm, die geluid van hoge kwaliteit geeft en synchroniseert met video, is studio-opname. Het is natuurlijk duur, maar als kwaliteit belangrijker is, maak dan een video en neem die mee naar de studio. Sluit een passende overeenkomst met de studio, waarin u eventuele wensen met betrekking tot de kwaliteit van de nasynchronisatie kenbaar kunt maken. U krijgt dus een kwalitatief en professioneel product.

Aanbevolen: