Een Film Kijken Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Film Kijken Vanaf Je Telefoon
Een Film Kijken Vanaf Je Telefoon

Video: Een Film Kijken Vanaf Je Telefoon

Video: Een Film Kijken Vanaf Je Telefoon
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Als je een film wilde kijken, maar je hebt op dit moment geen toegang tot een tv of computer, dan kun je je favoriete film direct op je telefoon bekijken - het is niet minder handig en eenvoudig.

Een film kijken vanaf je telefoon
Een film kijken vanaf je telefoon

instructies:

Stap 1

Er zijn slechts twee manieren om films vanaf uw telefoon te bekijken: online films bekijken en een eerder opgeslagen videobestand afspelen vanuit het geheugen van uw telefoon.

Stap 2

Om online een film vanaf uw telefoon te bekijken, hebt u een apparaat nodig dat deze functie ondersteunt en een tariefplan waarmee u toegang hebt tot internet. Door een zoekmachine in te typen (bijvoorbeeld yandex.ru of google.ru) een zoekopdracht als "bekijk een film online", "film online" en op de knop "Zoeken" te klikken, krijgt u toegang tot veel links Als u op een van deze klikt, kunt u de gewenste afbeelding kiezen en bekijken. Nadat u op uw mobiele apparaat verbinding heeft gemaakt met internet, vergeet dan niet om de onbeperkte optie te kiezen - zodat u video's kunt bekijken zonder te wachten en te downloaden.

Stap 3

Voor de tweede methode moet u eerst de film van internet naar uw computer downloaden. Gespecialiseerde sites zoals https://kino-mobi.ru, https://3gpfilm.org, https://www.mobfiles.ru, enz. zullen u hierbij helpen. Je kunt alleen films kijken op een telefoon die het avi- of 3gp-formaat ondersteunt, afhankelijk van het model. Voordat u gaat downloaden, wordt u gevraagd de schermresolutie van uw telefoon te selecteren. Ontdek het op de website van de telefoonfabrikant in het gedeelte met de technische kenmerken van het model.

Stap 4

Nadat u de juiste resolutie hebt gekozen, klikt u op de knop "Download". Nadat het bestand is opgeslagen in het computergeheugen, sluit u de USB-kabel of Bluetooth-adapter aan om bestanden over te brengen. Plaats een microSD-geheugenkaart in uw telefoon, aangezien het geheugen van de telefoon meestal klein genoeg is om zulke grote bestanden op te slaan. Nadat u het videobestand in het telefoongeheugen hebt opgeslagen, kunt u het bekijken door op de "Play"-toets te drukken. Als de film nog steeds niet wordt afgespeeld, download dan een speciale speler voor mobiele telefoons.

Aanbevolen: