Hoe Maak Je Een 3D-bril Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een 3D-bril Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een 3D-bril Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een 3D-bril Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een 3D-bril Met Je Eigen Handen
Video: Maak je eigen nep-snijwond | Doe het zelf | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

3D-beelden werden al gebruikt voordat de eerste 3D-films werden uitgebracht. Tegenwoordig zijn 3D-beelden op het hoogtepunt van hun populariteit. Alle driedimensionale afbeeldingen zijn onderverdeeld in verschillende typen, dit hangt af van de methode van beeldoverdracht. Door een circulair gepolariseerde bril te gebruiken, kunt u genieten van het kijken naar uw favoriete films in 3D. Je kunt zo'n bril met je eigen handen maken.

Hoe maak je een 3D-bril met je eigen handen
Hoe maak je een 3D-bril met je eigen handen

Noodzakelijk

  • - een bril die u niet meer gebruikt;
  • - vooromslagen van muziekschijven;
  • - dun en transparant plastic;
  • - schaar;
  • - schuurpapier;
  • - blauwe en rode markers op alcoholbasis;
  • - handvat (optioneel).

instructies:

Stap 1

Plaats het deksel van de muziekdisc in heet water. Dit is om het materiaal zachter te maken en breuk bij het snijden te voorkomen. Verwijder na een tijdje het deksel. Knip met een schaar in de hand het plastic uit in een vorm die eruitziet als twee ovalen die met een jumper aan elkaar zijn verbonden. Met schuurpapier kunt u eventuele bramen verwijderen die tijdens het snijproces zijn ontstaan.

Stap 2

De volgende stap is om je doe-het-zelf 3D-bril gelijkmatig in te kleuren. Gebruik een blauwe stift om over het rechterovaal te schilderen, rood - het linker. U kunt een alcoholstokje gebruiken om de verf nog egaler te maken. Het moet uit de marker worden getrokken en op het plastic oppervlak worden geperst.

Stap 3

Om de kleurstof volledig te laten verdampen en de oppervlakken van de glazen te laten drogen, moet u geduld hebben en even wachten. Maak desgewenst de afgewerkte structuur handiger in gebruik door er een handvat aan te bevestigen. Hierdoor zal uw zelfgemaakte 3D-bril op een monocle lijken.

Stap 4

Natuurlijk zullen handgemaakte glazen verschillen van de fabrieksbrillen. Het resulterende ontwerp geeft u echter de mogelijkheid om te genieten van een driedimensionaal effect tijdens het kijken naar een film. Je zelfgemaakte 3D-bril is klaar, veel kijkplezier!

Aanbevolen: