Hoe Kom Je Erachter Waar De Mobiele Telefoon Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Mobiele Telefoon Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Mobiele Telefoon Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Mobiele Telefoon Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Mobiele Telefoon Is?
Video: Slecht signaal op je Android telefoon? ZO kom je er achter waar je moet zijn! 2024, April
Anonim

Om een mobiele telefoon of mobiele telefoon te lokaliseren, en tegelijkertijd de eigenaar ervan, moet een abonnee van een van de grootste telecomoperators (bijvoorbeeld Beeline, Megafon of MTS) een speciale dienst gebruiken. Het kan trouwens zowel betaald als gratis zijn, het hangt allemaal af van het bedrijf.

Hoe kom je erachter waar de mobiele telefoon is?
Hoe kom je erachter waar de mobiele telefoon is?

instructies:

Stap 1

Elke gebruiker van het MTS-netwerk kan verbinding maken met de zogenaamde locator, dat wil zeggen een dienst waarmee je altijd de locatie van een persoon via zijn telefoon kunt bepalen. Het is ongelooflijk eenvoudig om de zoeker te gebruiken. Om toegang te krijgen, kiest u het nummer van de abonnee die u wilt vinden op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en stuurt u het naar het verkorte nummer 6677. De dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Abonnees van de Beeline-operator kunnen de zoekopdracht ook op elk moment gebruiken. Om dit te doen, hoeven ze alleen een sms te sturen naar het servicenummer 684. Zorg ervoor dat u in de tekst de letter L aangeeft. Voor elk dergelijk verzoek zal de operator een bedrag van uw persoonlijke rekening opnemen dat gelijk is aan twee roebel en vijf kopeken.

Stap 3

In het geval dat u de communicatiediensten van het bedrijf Megafon gebruikt, kunt u de locatie van de mobiele telefoon op twee manieren vinden. Hiervoor moet u gebruik maken van een van de diensten. De eerste is door de operator ontwikkeld voor een kleine kring van abonnees, namelijk voor kinderen en hun ouders. Het gebruik van de locator is dus alleen beschikbaar op bepaalde tariefplannen. Een volledige lijst van hen is te vinden op de officiële website "Megafon", hier zijn er slechts een paar: "Ring-Ding", "Smeshariki". Deze tarieven kunnen in de loop van de tijd veranderen, dus bezoek de site af en toe voor nieuwe informatie.

Stap 4

Maar de tweede service is daarentegen al beschikbaar voor alle klanten van het bedrijf, ongeacht welk tariefplan hij op dit moment gebruikt. Om toegang te krijgen tot de locator, moet u de site bezoeken die specifiek is gewijd aan de service. Het bevindt zich op locator.megafon.ru. Daarop vind je een aanvraagformulier, dat je moet invullen en opsturen naar de telecomoperator. Onmiddellijk nadat hij uw aanvraag heeft ontvangen, wordt er een bericht naar uw mobiele telefoon gestuurd met de exacte coördinaten van de locatie van de abonnee. Naast de site is er ook een USSD-nummer * 148 * abonneenummer #, evenals een verkort nummer 0888.

Aanbevolen: