Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Nu Bevindt?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Nu Bevindt?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Nu Bevindt?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Nu Bevindt?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Nu Bevindt?
Video: Tips gebruik Zoom 2024, Maart
Anonim

Berekening van de locatie van abonnees is niet moeilijk. Zoeken is mogelijk dankzij speciale diensten van de grootste telecomoperators. Elke gebruiker kan het nummer bellen en de nodige informatie krijgen.

Hoe kom je erachter waar de abonnee zich nu bevindt?
Hoe kom je erachter waar de abonnee zich nu bevindt?

instructies:

Stap 1

Een van de operators die hun abonnees de mogelijkheid geven om te zoeken, is MTS. De operator biedt een service met de naam Locator. Om het te activeren, moet u een speciaal verzoek (sms met de naam van de gewenste abonnee en zijn telefoonnummer) sturen naar het korte nummer 6677. Binnen twee of drie minuten ontvangt de persoon die u zoekt een mobiele melding. Daarna moet de abonnee al dan niet toestaan dat zijn locatie bekend wordt gemaakt. Als hij uw aanvraag bevestigt, komen zijn coördinaten voor u beschikbaar. De kosten voor het gebruik van Locator bedragen ongeveer 10 roebel (het exacte bedrag wordt bepaald door uw tariefplan).

Stap 2

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen kiezen uit verschillende diensten. De eerste is alleen beschikbaar op een bepaalde lijn tariefplannen ("Smeshariki", "Ring-Ding"). Met zijn hulp kunnen ouders hun kinderen altijd vinden. Trouwens, tarieven kunnen in de loop van de tijd veranderen, dus soms moet u de officiële website van de operator bezoeken en nieuwe informatie krijgen.

Stap 3

Maar de tweede zoekmethode kan zonder uitzondering door alle abonnees worden gebruikt. U hoeft alleen maar naar de servicesite locator.megafon.ru te gaan en het speciale veld in te vullen. Zodra de aanvraag is verzonden en de telefoniste deze heeft ontvangen, ontvangt u de coördinaten van de gezochte persoon en een plattegrond. Je kunt het niet alleen op je telefoon bekijken, maar ook op je computer. Daarnaast zal het mogelijk zijn om het USSD-commando * 148 * abonneenummer # of verkort nummer 0888 te gebruiken. Geef het nummer trouwens niet na acht aan, maar via +7. Voor het gebruik van de Locator wordt 5 roebel van uw persoonlijke account afgeschreven.

Stap 4

Als u abonnee bent van het bedrijf Beeline, activeer dan eerst de dienst en gebruik deze dan pas. Om het gratis nummer 06849924 te activeren, en om een verzoek te verzenden - het nummer 684. U kunt de eerste bellen en een sms sturen naar de tweede, waarvan de tekst de letter L zal bevatten. Elke zoekopdracht naar een abonnee kost je 2 roebel en 5 kopeken.

Aanbevolen: