Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Is?
Video: (4/5) Hoe kom je erachter waaraan iemand overleden is? 2024, April
Anonim

Voortdurend zorgen maken over dierbaren kan je afleiden van je dagelijkse verantwoordelijkheden en voorkomen dat je je op iets anders concentreert. Hoe kom je erachter waar een persoon is, zonder vervelende telefoontjes naar je dierbaren en zonder de hulp van speciale diensten? Hiervoor zijn er speciale mobiele en online diensten.

U kunt telefonisch achterhalen waar de persoon is
U kunt telefonisch achterhalen waar de persoon is

Telefonisch de locatie van een persoon bepalen

Via bepaalde diensten van uw mobiele provider kunt u achterhalen waar een persoon zich bevindt. Als u bijvoorbeeld de locatie van de telefoon op de megafoon wilt bepalen, kunt u een van de twee methoden kiezen. Kies het commando * 148 * abonneenummer # op de telefoon of bel de ondersteuningsdienst op 0888 en vertel de operator het nummer van de abonnee wiens locatie u wilt vinden. De zoekservice wordt ook uitgevoerd via een speciale site locator.megafon.ru, waar u de gewenste abonnee online op een handige kaart kunt vinden. De kosten van één zoekopdracht bedragen ongeveer 5 roebel. In dit geval moet de abonnee die u zoekt het binnenkomende verzoek beantwoorden met het woord JA of JA, en alleen in dit geval ontvangt u zijn coördinaten.

Gebruikers van de MTS-telecomoperator kunnen de Locator-service bestellen om erachter te komen waar de persoon zich bevindt. Stuur hiervoor een bericht met het nummer van de gewenste abonnee naar 6677. Afhankelijk van het gebruikte tarief, bedragen de kosten van de service 5 tot 10 roebel.

Voor Beeline-abonnees is het mogelijk om een van de twee speciale nummers te gebruiken om de locatie van het nummer te achterhalen. Bel 06849924 en geef volgens de instructies het gewenste telefoonnummer op om te zoeken of stuur een sms met de letter "L" naar 684. De kosten van beide verzoeken bedragen 2 roebel.

Hoe te bepalen waar een persoon is via internet

Er zijn verschillende online bronnen die de mogelijkheid bieden om de locatie van een abonnee te vinden, maar sommige zijn frauduleus en brengen alleen geld in rekening van de rekeningen van klanten. Wees voorzichtig en lees de servicevoorwaarden, met name die in kleine lettertjes onderaan de pagina. De veiligste bronnen zijn verschillende online directory's die u niet helpen de exacte locatie van de abonnee te achterhalen, maar u vertellen in welke stad het nummer is geregistreerd. Als je geluk hebt, vind je ook het exacte adres van de woonplaats van de abonnee, wat je uiteindelijk zal helpen hem te vinden.

Een telefoonnummer zoeken via satelliet

Als u een smartphone gebruikt en u weet zeker dat de gewenste abonnee een dergelijk apparaat gebruikt, kunt u proberen via het telefoonnummer via de satelliet te achterhalen waar de persoon is. Ga hiervoor naar een speciale bron https://maps-info.ru/, waarmee u gratis kunt zoeken in demo-modus op telefoons met GPS ingeschakeld op de kaart. Lees de servicevoorwaarden. U kunt de dienst tegen betaling voor lange termijn bestellen.

Aanbevolen: