Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Gratis Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Gratis Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Gratis Is?
Anonim

Soms wordt een abonnee van een of andere mobiele operator geconfronteerd met de noodzaak om gratis uit te zoeken waar de telefoon van een vriend of familielid is. Angst voor dierbaren wordt vooral versterkt als er niet genoeg geld op de rekening staat om betaalde zoekservices te gebruiken. In een dergelijke situatie kunnen verschillende acties worden ondernomen.

De locatie van de telefoon is gratis te vinden
De locatie van de telefoon is gratis te vinden

instructies:

Stap 1

Spreek van tevoren af met iemand die belangrijk voor je is, zodat je eventueel zijn locatie kunt bepalen. Installeer daarna op zijn telefoon een van de programma's waarmee je gratis via GPS kunt achterhalen waar de telefoon is. Dergelijke applicaties worden trackers genoemd en zijn te vinden op internet, evenals op speciale applicatieservices voor verschillende mobiele platforms, bijvoorbeeld OsMoDroid of Family GPS Tracker voor Android, GPS Tracker voor iOS, enz.

Stap 2

Installeer het programma op je telefoon en de telefoon van de abonnee die je nodig hebt. Configureer apps dienovereenkomstig. Nu kunt u, indien nodig, volledig gratis achterhalen waar de telefoon van de gewenste abonnee is door het bijbehorende verzoek via de applicatie te verzenden. Vergeet niet dat er ook veel frauduleuze middelen op het internet zijn om de locatie van de abonnee gratis of voor een nominaal bedrag te bepalen. Het is beter om ze te vermijden en beproefde methoden te gebruiken.

Stap 3

Besteed aandacht aan de officiële diensten waarmee u de locatie van de abonnee van mobiele operators kunt bepalen. De prijs voor het gebruik ervan is vrij laag, dus deze opties kunnen shareware worden genoemd. Op MTS is er bijvoorbeeld een "Locator" -service waarmee u de locatie van de telefoon en de eigenaar kunt achterhalen. Stuur een bericht naar 6677 met het nummer van de abonnee die je zoekt. U kunt de Locator-service ook activeren op de website mpoisk.ru.

Stap 4

Abonnees van de Beeline-operator kunnen een sms-bericht sturen met de Latijnse letter L naar nummer 684. De kosten van een aanvraag bedragen vanaf 2 roebel. Er zijn twee manieren om te bepalen waar de abonnee van de Megafon-operator zich bevindt, die beschikbaar zijn binnen verschillende tarieven. Een speciale service om het telefoonnummer van uw kind te vinden kan bijvoorbeeld worden geactiveerd met het commando * 141 #. Een alternatieve optie is de "Locator"-optie, die is aangesloten op de website van de operator. Het volstaat om een aanvraag in te vullen en naar de operator Megafon te sturen, waarna de coördinaten van de gewenste abonnee naar uw nummer worden verzonden. Een volledige lijst van beschikbare diensten is te vinden op de website van de Megafon-operator.

Aanbevolen: