Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Nu Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Nu Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Nu Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Nu Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Een Persoon Nu Is?
Video: (4/5) Hoe kom je erachter waaraan iemand overleden is? 2024, April
Anonim

Wil je weten waar deze of gene persoon zich op dit moment bevindt, maak dan gewoon gebruik van de dienst van je telecomoperator. Om te zoeken heeft u alleen het telefoonnummer van de gewenste abonnee nodig.

Hoe kom je erachter waar een persoon nu is?
Hoe kom je erachter waar een persoon nu is?

instructies:

Stap 1

Alle abonnees van het bedrijf Beeline hebben de beschikking over een verkort nummer 684. U kunt op elk moment een sms-bericht met de tekst L ernaartoe sturen en de benodigde locatiecoördinaten krijgen. Voor het verzenden van elk verzoek zal de operator 2 roebel en 5 kopeken van uw persoonlijke account opnemen.

Stap 2

Gebruikers van het bedrijf "Megafon" voor de zoekopdracht moeten eerst de service selecteren waarmee hij een persoon wil vinden. Er is bijvoorbeeld een dienst die alleen voor bepaalde abonnees is ontworpen. Om precies te zijn, alleen ouders en hun kinderen kunnen er gebruik van maken, aangezien de dienst alleen werkt op tarieven als "Smeshariki" en "Ring-Ding". Houd er echter rekening mee dat deze tarieven van tijd tot tijd kunnen veranderen, dus vergeet niet af en toe de officiële Megafon-website te bezoeken en nieuwe informatie over de service te ontvangen, evenals de voorwaarden van de levering ervan.

Stap 3

De klanten van het bedrijf kunnen een ander type service gebruiken dat voor absoluut iedereen beschikbaar is. Dus ongeacht welk tariefplan u gebruikt, u kunt gewoon de officiële website van de locator.megafon.ru-service bezoeken en daar een speciale aanvraag invullen. Zodra de telecomoperator de ontvangen aanvraag ontvangt, stuurt hij een sms-bericht naar uw gsm met de exacte coördinaten van de locatie van de gewenste abonnee. Dit is echter niet de enige zoekoptie, u kunt ook op elk moment 0888 bellen of een USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # verzenden.

Stap 4

Als u een abonnee bent van een andere mobiele operator - "MTS", gebruik dan een speciale service genaamd "Locator" om de locatie van een andere persoon te bepalen. Het verzoek is vrij eenvoudig en eenvoudig te verzenden: kies op het toetsenbord van de telefoon het nummer van de persoon die u zoekt en stuur het vervolgens naar het verkorte nummer 6677.

Aanbevolen: