Hoe Trek Je Een Kaart Eruit?

Inhoudsopgave:

Hoe Trek Je Een Kaart Eruit?
Hoe Trek Je Een Kaart Eruit?

Video: Hoe Trek Je Een Kaart Eruit?

Video: Hoe Trek Je Een Kaart Eruit?
Video: How to Produce a Card out of Thin Air! (tutorial) 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een geheugenkaart van uw computer verwijdert, overweeg dan of het eenvoudig verwijderen van de kaart de bestanden op de kaart schaadt. Elke computer biedt tegenwoordig een veilige verwijdering van het apparaat, wat een lange levensduur van flash-kaarten en de daarop opgeslagen gegevens garandeert

Hoe trek je een kaart eruit?
Hoe trek je een kaart eruit?

Noodzakelijk

Computer, flitskaart

instructies:

Stap 1

Het maakt niet uit hoe duur de flashkaart is die je hebt gekocht, de middelen zijn beperkt. Elke keer dat u naar het apparaat schrijft en er bepaalde informatie van wist, beperkt u de werkbron. Na verloop van tijd wordt de vrije schijfruimte steeds minder. Zelfs een lege flashkaart van 2 GB zal na een tijdje minder beschikbaar geheugen tonen. Dezelfde veiligheid van bestanden wordt beïnvloed door een factor als het correct verwijderen van het apparaat uit de USB-poort. Elke keer dat u de flashcard na gebruik eruit haalt, creëert u fouten in de bestanden die op het apparaat zijn vastgelegd, waardoor de juiste werking van dergelijke documenten in de toekomst niet mogelijk is. Om de informatie op de flashkaart in zijn oorspronkelijke vorm te behouden, moet u het apparaat op de juiste manier loskoppelen van de computer.

Stap 2

Op het moment dat de flashdrive is aangesloten op de computer, let dan op de snelkoppelingen die worden weergegeven op de werkbalk in het klokgebied. Hier ziet u een pictogram dat de USB-ingang vertegenwoordigt. Dit is het pictogram dat u nodig hebt als u klaar bent met het werken met een flashkaart. Trek het apparaat dus niet uit de pc-poort nadat u alle bewerkingen met het apparaat hebt voltooid. Klik met de rechtermuisknop op de bovenstaande snelkoppeling en wacht tot het dialoogvenster verschijnt. Klik in het geopende venster op de optie "Hardware veilig verwijderen". Zodra de flashdrive uit de USB-poort kan worden gehaald, zal de computer u hiervan op de hoogte stellen. Tot dit moment is het niet aan te raden om de USB-stick te verwijderen.

Aanbevolen: