Hoe Zal De Nieuwe IPod Eruit Zien?

Hoe Zal De Nieuwe IPod Eruit Zien?
Hoe Zal De Nieuwe IPod Eruit Zien?

Video: Hoe Zal De Nieuwe IPod Eruit Zien?

Video: Hoe Zal De Nieuwe IPod Eruit Zien?
Video: The 2019 iPod Touch: Why Does It Exist? 2024, Mei
Anonim

Apple's lijn van draagbare iPods is welverdiend. Dun en licht, met veel geheugen, het zijn echte pocketmuziekcentra. Het is niet verwonderlijk dat gebruikers met belangstelling en ongeduld uitkijken naar de volgende modellen van de gadget.

Hoe zal de nieuwe iPod eruit zien?
Hoe zal de nieuwe iPod eruit zien?

Apple maakt momenteel de volgende reeks spelers: iPod classic - de grootste harde schijf, middelgrote iPod touch, de kleinste iPod nano en de schermloze iPod shuffle. Alle modellen kunnen worden aangesloten op een computer.

Het bedrijf zal naar verwachting in het najaar een nieuwe iPod touch-speler introduceren. De exacte datum wordt zelfs genoemd - 12 september. Op deze dag worden meerdere nieuwe producten van het bedrijf tegelijk aangekondigd: naast de iPod wordt een nieuw model van de populaire iPhone-smartphone en een iPad mini-tablet gedemonstreerd.

Er is nog weinig bekend over hoe de nieuwe iPod eruit zal zien. Volgens gelekte informatie krijgt de nieuwe speler een groter scherm van 3,5 tot 4 inch, vergelijkbaar met het scherm van de nieuwe iPhone. De verwachting is dat het gebruik van nieuwe technologieën betere prestaties van de aanraakmodule mogelijk zal maken, waardoor de algehele dikte van het scherm zal verminderen. De technische kenmerken van het apparaat zullen dicht bij die van de iPhone 4S-smartphone liggen, aangezien de gadget is gebaseerd op zijn platform. Met name de dual-core A5-processor zal worden gebruikt.

Aangezien het iPhone 4S-platform wordt gebruikt om de nieuwe speler te maken, zal de nieuwe iPod er ongeveer hetzelfde uitzien als zijn meer eminente broer. Maar er zullen nog steeds verschillen zijn, ook in vergelijking met de vorige modellen van de speler. Dus de traditioneel spiegelend gepolijste aluminium behuizing, die veel klachten van gebruikers veroorzaakte vanwege de lage krasbestendigheid, zal in het nieuwe model mat worden.

Volgens onbevestigde berichten zullen kopers verkrijgbaar zijn in twee versies van de iPod - zwart en wit. Er is ook informatie dat er een soort gat aan de onderkant van de behuizing van het nieuwe apparaat zit, en dit is zeker geen camera. Waar het voor bedoeld is, staat nog niet vast. De verkoop van het nieuwe toestel van Apple start op vrijdag 21 september. De prijs van de speler is niet bekendgemaakt.

Aanbevolen: