Een Simkaart Uit Een IPhone Halen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Uit Een IPhone Halen
Een Simkaart Uit Een IPhone Halen

Video: Een Simkaart Uit Een IPhone Halen

Video: Een Simkaart Uit Een IPhone Halen
Video: How To Remove Sim Card From iPhone 12 Pro Max - How To Insert Sim Card iPhone 12 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van mobiele telefoons weten heel goed wat een simkaart is. Een klein stukje plastic, zonder dat de telefoon stopt met functioneren en op zijn best gewoon een speler wordt. Maar soms is het toch nodig om de simkaart te verwijderen. Hoe kunnen iPhone-bezitters dit doen?

Een simkaart uit een iPhone halen
Een simkaart uit een iPhone halen

Noodzakelijk

  • -mobiele telefoon iPhone;
  • -toets voor iPhone;
  • -klem.

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is uw telefoon uitschakelen. De iPhone houdt, net als elke andere complexe en gesynchroniseerde techniek, er niet zo van als er iets niet volgens de instructies gebeurt. Houd die enkele aan / uit-knop, die zich op de bovenrand van de behuizing boven het display bevindt, ongeveer 5 seconden ingedrukt. Wanneer u het label Schuif om uit te schakelen ziet, schuift u er met uw vinger over om uw iPhone uit te schakelen.

Stap 2

Inspecteer het apparaat nadat de telefoon is uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat Apple geen verwijderbare hoes voor de iPhone levert, dus u hoeft de achtercover niet te openen om de simkaart te verwijderen. Veel andere telefoonmodellen hebben wel een batterij nodig. Maar dat is niet het geval op de iPhone.

Stap 3

Zoek de externe iPhone-simkaartsleuf tussen de hoofdtelefoon- en oplaadingangen. Neem een speciale sleutel, die de iPhone-fabrikant Apple begon te produceren met het apparaat, te beginnen met het iPhone 3G-model. Steek de sleutel voorzichtig maar stevig in het kleine gaatje in de gleuf en druk naar beneden. Het klepje van de sleuf moet terugveren en de simkaart moet eruit springen. Probeer de kaart niet te laten vallen, vooral niet als u besluit de handeling uit te voeren om de simkaart buitenshuis te vervangen. Het formaat van de plastic microcard is erg klein, zoals de naam al doet vermoeden. Daarom zal het niet gemakkelijk zijn om haar na de val te vinden.

Stap 4

Als er geen speciale sleutel van Apple is, doe dan een beroep op uw vindingrijkheid en verbeeldingskracht om te helpen. Neem een gewone paperclip. Buig het lichtjes onder een kleine hoek en druk naar beneden met in plaats van een sleutel (u kunt een speld gebruiken met een afgeronde punt).

Aanbevolen: