Hoe Geld Te Lenen Voor Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Voor Mts
Hoe Geld Te Lenen Voor Mts

Video: Hoe Geld Te Lenen Voor Mts

Video: Hoe Geld Te Lenen Voor Mts
Video: Hoe kan ik geld lenen bij de bank om te investeren in vastgoed? 2024, Mei
Anonim

Kies het nummer en hoor: "Er is niet genoeg geld op uw rekening voor deze operatie"? Het is niet nodig om een betaalautomaat te zoeken en met een mobiel te gaan betalen. Mobiele operator MTS biedt andere manieren om het probleem op te lossen.

U kunt geld lenen op MTS
U kunt geld lenen op MTS

Noodzakelijk

mobiele telefoon, internet

instructies:

Stap 1

Als u met maximaal 30 roebel in het rood staat, kunt u de Beloofde Betaalservice activeren. Kies * 111 * 123 # en bel of bel 1113 en volg de instructies van het systeem. U kunt ook gebruik maken van de diensten van een internetassistent.

Stap 2

Als u minder dan 20 roebel leent, is de service gratis. Als u 20 roebel of meer leent, bedragen de kosten van elke dergelijke service 5 roebel. Tegelijkertijd hangt het bedrag van de beloofde betaling af van hoeveel u per maand uitgeeft aan mobiele MTS-diensten.

Stap 3

Voor kosten tot 300 roebel kunt u tot 200 roebel lenen bij MTS. Als u 301 tot 500 roebel per maand uitgeeft, heeft u recht op de beloofde betaling van maximaal 400 roebel. Met een uitgave van 501 roebel per maand is het bedrag van de beloofde betaling maximaal 800 roebel.

Stap 4

Met een nulsaldo zijn er andere mogelijkheden om "geld te lenen". Dit is een verbinding met de gratis dienst "On Full Trust". Hiermee kunt u onmiddellijk naar min tot 300 roebel gaan, zonder de communicatie te onderbreken. Verder neemt, afhankelijk van de gebruiksperiode, de kredietlimiet toe. Over 6 maanden zal het 50% bedragen van het bedrag dat aan communicatiediensten wordt besteed. Om verbinding te maken met deze dienst, moet u * 111 * 32 # op uw mobiel bellen en op de beltoets drukken.

Stap 5

Er is nog een mogelijkheid om te bellen en te sms'en bij een negatief saldo. Dit is de "Help-out"-service. Je hoeft hem niet aan te sluiten. Om op zijn kosten naar een andere MTS-abonnee te sms'en, moet u zijn nummer bellen met het prefix 5880. Als hij akkoord gaat, kunt u dit doen. Om een andere abonnee op zijn kosten te bellen, moet u 0880 en het abonneenummer in 10-cijferig formaat kiezen, op de beltoets drukken. Met toestemming van de abonnee wordt dit mogelijk.

Stap 6

Daarnaast is er een "Bel mij terug"-service. Om het te gebruiken, kiest u * 110 *, het mobiele nummer van de gewenste abonnee, # en belt u. Met de service "Mijn account opwaarderen" kunt u de hulp van een vriend gebruiken om uw saldo over te zetten naar een positief saldo. Kies * 116 * op je mobiel, abonneenummer, # en bel. De diensten "Bel me terug" en "Herlaad mijn account op" kunnen worden gebruikt door niet alleen MTS-abonnees te contacteren, maar ook gebruikers van alle mobiele netwerken van de Russische Federatie.

Aanbevolen: