Hoe U Zonder Problemen Geld Kunt Lenen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Zonder Problemen Geld Kunt Lenen Op MTS
Hoe U Zonder Problemen Geld Kunt Lenen Op MTS

Video: Hoe U Zonder Problemen Geld Kunt Lenen Op MTS

Video: Hoe U Zonder Problemen Geld Kunt Lenen Op MTS
Video: Leasen of lenen? | Tips auto leasen of geld lenen voor auto | Geld.nl 2024, Mei
Anonim

Een persoon wordt niet geconfronteerd met het probleem van een negatief saldo zolang de voordelen van de beschaving in de buurt zijn en er een mogelijkheid is om het account snel aan te vullen. Maar geld op mobiel kan onderweg of tijdens openluchtrecreatie opraken. Om ervoor te zorgen dat MTS-abonnees geen tijdelijke ongemakken ervaren en zich niet beperken in de communicatie, krijgen zij de mogelijkheid om geld te lenen bij MTS, en dit kan op verschillende manieren.

Hoe u zonder problemen geld kunt lenen op MTS
Hoe u zonder problemen geld kunt lenen op MTS

Beloofde betalingsservice

Voor zijn abonnees biedt de mobiele operator MTS de Promised Payment-service, de snelste en gemakkelijkste manier om geld op een rekening te ontvangen. Je kunt hem op de volgende manieren aansluiten:

- kies de combinatie * 111 * 123 #, druk op de belknop en ontvang tot 800 roebel op uw account voor gebruik gedurende 7 dagen;

- bel 1113 en volg de instructies van de telefoniste;

- gebruik de "Internet Assistent" (ga in de sectie "Betaling" naar de subsectie "Beloofde betaling").

Het geleende bedrag hangt rechtstreeks af van hoeveel de abonnee uitgeeft aan communicatie, maar hij kan zelf beslissen over het equivalent ervan.

Bij bestelling van een bedrag van minder dan 30 roebel, kan de service gratis worden gebruikt. Een bestelling van 30 roebel of meer kost 7 roebel voor elke gedane betaling.

Service "Op volledig vertrouwen"

Voor degenen die willen betalen voor diensten voor reeds gemaakte oproepen en een maand rustig willen communiceren zonder bang te zijn om geblokkeerd te worden vanwege geldgebrek, is er de MTS-service "On Full Trust".

Door verbinding te maken met de gratis service, kan de abonnee geld lenen op MTS met een limiet van 300 roebel. Als u 6 maanden ononderbroken gebruik maakt van de service "On Full Trust", dan verhoogt de operator de limiet met 50% van de totale kosten.

Om verbinding te maken met de service, kiest u het USSD-commando * 111 * 32 # of gebruikt u de "Internet-assistent" (ga in de sectie "Op volledig vertrouwen" naar de subsectie "Limietbeheer").

Om echter gebruik te kunnen maken van de privileges van deze dienst, heeft de MTS-operator enkele criteria vastgesteld waaraan moet worden voldaan, namelijk:

  • volledige en tijdige betaling voor mobiele diensten;
  • communicatiekosten per maand vanaf 300 roebel;
  • vanaf 3 maanden gebruik maken van de diensten van de MTS-operator;
  • geen schulden aan de MTS-operator op andere rekeningen.

De dienst wordt ook niet aangeboden aan abonnees met tariefplannen "Your Country", "Klassny", "MTS Connect", "Guest" en "MTS iPad".

Geld lenen op MTS van vrienden

Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om geld te lenen op MTS van de operator, dan kunt u contact opnemen met uw vrienden of familieleden en op hun kosten uw telefoon opwaarderen. Om dit te doen, biedt MTS twee gratis diensten aan: "Directe overboeking" en "Mijn account opwaarderen", die beschikbaar zijn voor elke abonnee van deze operator en geen verbinding vereisen.

Om de "Direct Transfer"-service te gebruiken, moet u contact opnemen met een vriend en hem vragen de combinatie * 112 * nummer op zijn telefoon te bellen, die moet worden aangevuld * oplaadbedrag # /.

De service "Mijn account opwaarderen" betekent een sms sturen naar een vriend of familielid met een verzoek, en hij kiest zelf hoe hij dit doet. Om dit te doen, moet de abonnee die hulp nodig heeft * 116 * abonneenummer # van zijn nummer bellen, en het verzoek gaat naar de geadresseerde.

Op dezelfde manier kunt u het bedrag specificeren dat op de rekening moet worden gestort. Dan heeft het verzoek de volgende vorm: * 116 * abonneenummer * het op rekeningnummer te storten bedrag.

In beide gevallen kan het abonneenummer in het verzoek worden gekozen in een van de volgende formaten:

  • tiencijferig mobiel nummer;
  • +7 (tiencijferig nummer);
  • 8 (tiencijferig nummer);
  • 7 (tiencijferig nummer).

Help-service

Als het niet mogelijk was om geld te lenen op MTS met behulp van de aangegeven methoden, dan kunt u in extreme gevallen de "Help out"-service gebruiken en op zijn kosten een MTS-abonnee bellen. Dit kan op de volgende twee manieren:

- op het grondgebied van Rusland, bel 0880 en nadat het antwoordapparaat antwoordt, voert u het tiencijferige nummer in van de abonnee die moet worden gebeld;

- in internationale roaming, kies het verzoek * 880 * tiencijferig abonneenummer # /.

De gebelde abonnee ontvangt een oproep en de telefoniste nodigt hem uit om de oproep op eigen kosten aan te nemen.

De mobiele operator ontfermt zich over zijn klanten en biedt hen meerdere manieren om in één keer geld te lenen bij MTS, zodat de abonnee in onvoorziene situaties altijd in contact blijft en tegelijkertijd geen ongemak voelt.

Aanbevolen: