Hoe Geld Lenen Op Beeline

Hoe Geld Lenen Op Beeline
Hoe Geld Lenen Op Beeline

Video: Hoe Geld Lenen Op Beeline

Video: Hoe Geld Lenen Op Beeline
Video: Hoe kan ik geld lenen bij de bank om te investeren in vastgoed? 2024, April
Anonim

Soms ontstaat er een noodgeval wanneer het geld aan de telefoon opraakt en het nodig is om te bellen. In dergelijke gevallen komt de service "Trust Payment" te hulp. Beeline biedt het, net als vele andere operators, aan haar klanten. Om geld op krediet te krijgen op Beeline, moet u aan enkele van de vereisten van de mobiele provider voldoen.

Hoe geld lenen op Beeline
Hoe geld lenen op Beeline

Hoeveel geld kun je lenen op Beeline

De Beeline-operator kan zijn klanten een ander schuldbedrag verstrekken. Het hangt af van hoeveel de klant zijn geld heeft uitgegeven in de afgelopen 3 maanden.

  1. Als de abonnee onlangs inactief was en slechts 100 roebel aan communicatie heeft uitgegeven, kan Beeline een "Trustbetaling" van slechts 30 roebel verstrekken.
  2. Als het uitgegeven bedrag in het bereik van 100 tot 1500 roebel lag, kan de abonnee 90 roebel lenen op de Beeline.
  3. Als een mobiele klant in de afgelopen 3 maanden 1500-3000 roebel heeft uitgegeven, kunt u een "Trust Payment" van 150 roebel ontvangen.
  4. Welnu, als het bedrag dat de afgelopen 3 maanden aan bellen, sms'en en andere diensten is uitgegeven, 3000 roebel heeft overschreden, kan de abonnee 300 roebel lenen op Beeline.

Naast deze voorwaarden eist Beeline in geval 3 en 4 aanvullende voorwaarden van haar abonnees. Dus in het derde geval moet de abonnee, naast de reeds genoemde voorwaarden, minder dan 60 roebel op de balans hebben. In het vierde geval moet de abonnee minder dan 90 roebel op de rekening hebben.

Hoe "Trustbetaling" aan te nemen

Het is mogelijk om op elk moment van de dag geld te lenen aan de telefoon, ongeacht de werkzaamheden van de abonneeafdeling. Om de "Trusted Payment"-service te ontvangen, hoeft u alleen maar een USSD-verzoek in te voeren met de code * 141 # en op de belknop te drukken. Binnen enkele minuten zou de abonnee een bericht moeten ontvangen met informatie over de lening. Het toont gegevens zoals:

  • Het bedrag van de verstrekte lening;
  • Verwerkingsstatus aanvragen;
  • Datum van debitering van de rekening van de abonnee

Het is vermeldenswaard dat geleend geld op Beeline wordt verstrekt voor een periode van 3 dagen. Tijdens deze periode moet de abonnee zijn account opwaarderen met minimaal het opgegeven tegoed.

Aanbevolen: