Hoe Geld Te Lenen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Op Megafon
Hoe Geld Te Lenen Op Megafon

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Megafon

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Megafon
Video: Geld lenen en betaald krijgen; zo doe je dat met DeFi-bank Aave 2024, Mei
Anonim

Situaties waarin u geen geld meer heeft op uw telefoon, maar u dringend moet bellen, zijn niet ongewoon. Als het niet mogelijk is om het saldo dringend aan te vullen, kunnen Megafon-abonnees kleine bedragen lenen dankzij de diensten Beloofd Betalen en Krediet van Vertrouwen.

Hoe geld te lenen op Megafon
Hoe geld te lenen op Megafon

Noodzakelijk

Mobiele telefoon of internettoegang

instructies:

Stap 1

De Promised Payment-service heeft de grootste populariteit gewonnen onder Megafon-abonnees, omdat je hiermee binnen enkele minuten je beltegoed op tegoed kunt opwaarderen. Het bedrag van de aanvulling van de rekening kan 50, 100 of 300 roebel zijn.

Stap 2

De grootte van de beschikbare "Beloofde betaling" hangt af van hoeveel de Megafon-abonnee de afgelopen maand (of drie) heeft uitgegeven, en ook van hoe lang hij dit nummer gebruikt. Bij gebruik van het nummer voor minder dan 3 maanden met kosten van meer dan nul of meer dan 3 maanden met kosten van minder dan 400 roebel, is een betaling van 50 roebel voor u beschikbaar. Wanneer u het nummer langer dan 3 maanden gebruikt en meer dan 400 roebel uitgeeft, is 100 roebel beschikbaar, meer dan 6 maanden - tot 300 roebel.

Stap 3

"Beloofde betaling" is beschikbaar voor degenen met een negatief saldo of bijna nul. Er zijn een aantal beperkingen op het rekeningsaldo. 50 p. verbonden wanneer het rekeningsaldo maximaal min 40, 100 roebel is. - tot min 70, 300 r. - tot min 250 r.

Stap 4

Megafon biedt 4 opties voor degenen die de beloofde betalingsservice willen aansluiten. De eerste optie is via het spraakmenu op het nummer 0006. De tweede is via de USSD-commando's * 106 # of * 1006 #. De derde - via sms naar nummer 0006, met vermelding van het bedrag van 100 of 300 roebel. Ten vierde - via de sectie "Betalingen" in uw persoonlijke account. Bij roaming kan de dienst alleen worden geactiveerd met het commando * 106 #.

Stap 5

Na drie dagen wordt het bedrag van de beloofde betaling automatisch afgeschreven samen met de commissie. Daarom is het de moeite waard om het saldo van tevoren aan te vullen. Als je 50 roebel van Megafon hebt geleend, is het geld slechts een dag beschikbaar.

Stap 6

Met de dienst "Credit of Trust" kunnen abonnees communiceren op krediet met een negatief saldo. Om deze aan te sluiten, moet u met een paspoort contact opnemen met het Megafon-verkoopkantoor. Het bedrag van de kredietlimiet die aan de abonnee verschuldigd is, wordt op individuele basis berekend, afhankelijk van de gebruiksduur van het nummer en het gemiddelde bedrag van de communicatiekosten.

Stap 7

De service is alleen beschikbaar voor diegenen die communicatiediensten langer dan 3 maanden gebruiken en voor meer dan 600 roebel. over de afgelopen drie maanden. U kunt bij benadering inschatten welk bedrag voor u beschikbaar is met behulp van een speciale rekenmachine van Megafon

Aanbevolen: