Hoe Geld Te Lenen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Op MTS
Hoe Geld Te Lenen Op MTS

Video: Hoe Geld Te Lenen Op MTS

Video: Hoe Geld Te Lenen Op MTS
Video: Hoe kan ik geld lenen bij de bank om te investeren in vastgoed? 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt zijn abonnees twee mogelijkheden om geld uit te lenen, voor het geval dat de rekening plotseling zonder geld komt te zitten. Het is vrij eenvoudig om een lening te krijgen op MTS, en het bedrag is afhankelijk van het bedrag aan maandelijkse uitgaven voor communicatiediensten.

Hoe geld te lenen op MTS
Hoe geld te lenen op MTS

instructies:

Stap 1

Om een lening af te sluiten voor MTS, kies je allereerst voor de mogelijkheid om te lenen bij deze aanbieder.

Stap 2

De beloofde betalingsservice wordt alleen aangeboden als uw saldo niet meer dan 30 roebel is. U kunt het leenbedrag zelf instellen en hangt af van hoeveel geld u maandelijks uitgeeft aan mobiele diensten. Dat wil zeggen, als u elke maand uw saldo op uw telefoon opwaardeert tot 300 roebel, krijgt u toegang tot een lening van maximaal 200 roebel; als uw kosten 300-500 roebel per maand zijn, is het leenbedrag dat voor u beschikbaar is maximaal 400 roebel; als u meer dan 500 roebel per maand uitgeeft aan communicatiediensten, is de beloofde betaling maximaal 800 roebel.

Stap 3

Gebruik een van de volgende methoden om de beloofde betalingsservice te activeren: - neem een lening via de internetassistent (in de sectie "Betaling" is er een subsectie "Beloofde betaling"); - kies het commando op uw telefoon: * 111 * 32 # en de belknop; - bel de ondersteuningstelefoon MTS 1113.

Stap 4

Deze service is gratis en hoeft niet te worden gedeactiveerd. De uitleentermijn is 7 dagen.

Stap 5

Om een lening aan te gaan voor MTS met behulp van de "On Full Trust"-service, moet u minimaal 3 maanden geabonneerd zijn op deze mobiele communicatie, de afgelopen 3 maanden ten minste 125 roebel op uw account hebben gestort en op het moment van het aansluiten van de service, het saldo op de rekening van uw telefoonnummer moet positief zijn.

Stap 6

Om de service "On Full Trust" te activeren, stuurt u vanaf uw mobiele telefoon een sms-bericht met de tekst 2118 naar nummer 111. In eerste instantie zal de kredietlimiet 200 roebel zijn, maar in de toekomst kan deze worden verhoogd.

Stap 7

Als u de dienst "In volledig vertrouwen" wilt deactiveren, stuur dan een sms-bericht vanaf uw mobiele telefoon met de tekst 21180 naar nummer 111.

Stap 8

Deze service is gratis en na activering permanent.

Aanbevolen: