Hoe Geld Te Lenen Op Het Beeline-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Op Het Beeline-netwerk
Hoe Geld Te Lenen Op Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Het Beeline-netwerk
Video: Geld lenen en betaald krijgen; zo doe je dat met DeFi-bank Aave 2024, Mei
Anonim

Heeft u geen geld meer op uw mobiele telefoonrekening, maar kunt u niet direct uw saldo opwaarderen? Wees niet ontmoedigd of in paniek. Als u abonnee bent van het bedrijf Beeline, kunt u gebruik maken van de Trust Payment-service. Een bepaald bedrag wordt overgeschreven naar uw persoonlijke account - het bedrag is afhankelijk van uw communicatiekosten van de afgelopen 3 maanden en u kunt uw telefoon de komende 3 dagen volledig gebruiken.

Hoe geld te lenen op het Beeline-netwerk
Hoe geld te lenen op het Beeline-netwerk

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u geen "Trustbetaling" ontvangt als er minder dan 6 maanden zijn verstreken sinds de activering van uw telefoonnummer. Bovendien moet het bedrag van uw uitgaven van de laatste 3 maanden minimaal 50 roebel / maand zijn. De service wordt alleen geleverd aan klanten met een prepaid betalingssysteem.

Stap 2

Reken niet op het krijgen van een lening als je saldo al nul is of zelfs "in het rood". U kunt de service alleen gebruiken met een positief saldo.

Stap 3

Lees de huidige servicevoorwaarden op de Beeline-website https://mobile.beeline.ru/msk/services/service.wbp?id=d806adce-fd27-40b1-87f7-d6baf3c9d39b. Vanaf februari 2012 abonnees met maandelijkse uitgaven van minder dan 100 roebel. zou 30 roebel van het bedrijf op krediet kunnen krijgen. Tegen een kostprijs van 100-1500 roebel. leverde 90 roebel. Tegen een kostprijs van 1500-3000 r. kon rekenen op het bedrag van 150 roebel. Als de kosten meer dan 3000 roebel waren, werd 300 roebel verstrekt voor tijdelijk gebruik.

Stap 4

Bestel de "Trust Payment"-service op een voor u geschikte manier: - met het USSD-commando * 141 #; - via het SIM-menu "Beeline" (menu-item "Be in touch" - "Trust Payment"); - door te bellen van uw telefoon " Beeline " naar 0611 (volg de aanwijzingen van de elektronische operator, ga naar de alfabetische lijst met diensten). Als reactie op uw bestelling ontvangt u een sms-bericht met het bedrag van de lening en de looptijd datum. Of de redenen waarom de "Trust Payment"-service niet aan u kan worden geleverd, worden aangegeven.

Stap 5

Waardeer uw mobiele telefoonrekening vóór de afgesproken aflossingsdatum op een voor u geschikte manier op. Houd er rekening mee dat aan het einde van de servicetermijn niet alleen het bedrag van de "Trustbetaling" van uw rekening wordt afgeschreven, maar ook de vergoeding voor het gebruik ervan. Vanaf februari 2012 bedroeg deze vergoeding 5 roebel. Als u uw account niet voor de afgesproken datum kunt opwaarderen, wordt uw nummer geblokkeerd. In dat geval kunt u uw telefoon pas weer volledig gebruiken nadat u de ontstane schuld heeft afbetaald.

Aanbevolen: