Hoe Gprs In Te Stellen Op Sony Erickson

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs In Te Stellen Op Sony Erickson
Hoe Gprs In Te Stellen Op Sony Erickson

Video: Hoe Gprs In Te Stellen Op Sony Erickson

Video: Hoe Gprs In Te Stellen Op Sony Erickson
Video: Sony Ericsson Xperia arc S - Internet, GPS - part 3 2024, Mei
Anonim

Met speciale GPRS-instellingen kunnen gebruikers van verschillende telecomoperators internetten op hun mobiele telefoon. Om ze te krijgen, moet u een speciaal nummer gebruiken dat door de operator is verstrekt. Het maakt trouwens niet uit wat het merk van je telefoon is.

Hoe gprs in te stellen op Sony Erickson
Hoe gprs in te stellen op Sony Erickson

instructies:

Stap 1

In "Beeline" is bijvoorbeeld een internetverbinding op twee verschillende manieren mogelijk: dat wil zeggen, via een GPRS-kanaal en zonder. De noodzakelijke instelling van het eerste type kan worden gedaan door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 110 * 181 #. Als je ook andere instellingen nodig hebt die niet langer op GPRS zijn gebaseerd, kies dan een eenvoudig commando * 110 * 111 # op het toetsenbord van de telefoon. Houd er rekening mee dat voor de definitieve installatie van de instellingen de telefoon opnieuw moet worden opgestart (schakel deze een paar minuten uit en weer in). Deze procedure voltooit het opslaan en activeren van automatische instellingen. Zodra uw mobiele telefoon opnieuw is opgestart, kunt u online gaan.

Stap 2

Om GPRS-instellingen op hun mobiele telefoon te ontvangen, hoeven MTS-gebruikers gewoon het gratis nummer 0876 te bellen. Trouwens, abonnees mogen de bestaande MTS-operatorwebsite niet vergeten. Als u het bezoekt, vindt u het vereiste aanvraagformulier erop en vult u het in en stuurt u het naar de operator, u kunt ook de instellingen voor de internetverbinding krijgen.

Stap 3

In Megafon kan een speciale abonneeservice helpen bij het bestellen van instellingen. Om contact op te nemen met een van zijn medewerkers, moet u het verkorte nummer 0500 bellen. Houd er echter rekening mee dat u het alleen vanaf mobiele telefoons kunt bellen. Als je moet bellen met een vaste telefoon, dan heb je het nummer 502-5500 tot je beschikking. Denk ook aan de communicatiesalons en klantenondersteuningskantoren van de operator. Het is hun personeel dat u helpt bij het activeren, configureren of deactiveren van services.

Stap 4

Er is een ander nummer in Megafon waarmee u GPRS-instellingen kunt bestellen - dit is het nummer 5049. Als u internet wilt gebruiken, stuurt u een sms-bericht met nummer 1. Trouwens, als u in plaats daarvan een twee of drie opgeeft, u kunt respectievelijk WAP-instellingen of mms krijgen.

Aanbevolen: