Hoe De Internetsnelheid Op Mobiel Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Internetsnelheid Op Mobiel Te Verhogen
Hoe De Internetsnelheid Op Mobiel Te Verhogen

Video: Hoe De Internetsnelheid Op Mobiel Te Verhogen

Video: Hoe De Internetsnelheid Op Mobiel Te Verhogen
Video: Get Faster Internet - How to Increase 4G Speed on Android Phones 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons ondersteunen al lang surfen op het web. Er is maar één kleine "maar" - de ingebouwde browsers van deze telefoons zijn niet erg handig in gebruik, ze ondersteunen mogelijk geen standaard internetpagina's en ze laden ook erg langzaam en verspillen veel verkeer. Er is een manier waarop u de verkeerskosten aanzienlijk kunt verlagen en tegelijkertijd de snelheid van internet op mobiel kunt verhogen, evenals het apparaat om het te gebruiken.

Hoe de internetsnelheid op mobiel te verhogen
Hoe de internetsnelheid op mobiel te verhogen

instructies:

Stap 1

Gebruik de Opera mini-browser. De specificiteit van zijn werk ligt in het feit dat deze applicatie, voordat de pagina wordt weergegeven, deze naar de opera.com-server stuurt, waar deze pagina wordt gecomprimeerd, geformatteerd naar de optimale grootte van het scherm van de mobiele telefoon en vervolgens naar het scherm wordt verzonden van uw telefoon, en dit alles gebeurt in een seconde.

Stap 2

Gebruik uw computer om de browser te installeren. Opera mini is gemakkelijk te vinden en te downloaden, is gratis en lichtgewicht. Nadat u het hebt gedownload, verplaatst u het rechtstreeks naar het telefoongeheugen of naar een flashkaart en vervolgens naar de telefoon. Nadat u het hebt gekopieerd, moet u ervoor zorgen dat de tijd op uw telefoon overeenkomt met uw lokale tijd, anders werkt Opera mini niet.

Stap 3

Ga na het starten van deze browser naar de instellingen. Stel de lettergrootte in die voor u geschikt is en schakel afbeeldingen ook volledig uit. Nadat u deze eenvoudige handeling heeft uitgevoerd, kunt u gemakkelijk internet gebruiken, bijna elke site openen en tegelijkertijd zeer snel en goedkoop doen.

Aanbevolen: