Hoe Gprs In Mts . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs In Mts . In Te Stellen
Hoe Gprs In Mts . In Te Stellen

Video: Hoe Gprs In Mts . In Te Stellen

Video: Hoe Gprs In Mts . In Te Stellen
Video: mts gprs 2024, Mei
Anonim

Het internet is een deel van ons leven geworden en nu willen we overal online zijn. GPRS is een goed alternatief geworden voor bekabelde communicatie. Met de MTS "GPRS / EDGE-Internet" -service hebt u vanaf elke computer toegang tot het netwerk, de rol van een modem wordt in dit geval gespeeld door een telefoon.

GPRS is een goed alternatief geworden voor de bekabelde communicatiemethode
GPRS is een goed alternatief geworden voor de bekabelde communicatiemethode

instructies:

Stap 1

Als u deze service wilt instellen, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon de GPRS-gegevensservice ondersteunt. Als uw telefoon dit niet ondersteunt, kunt u verbinding maken via het "Mobile Office".

Stap 2

Verbind de dienst als u deze eerder hebt losgekoppeld of helemaal geen verbinding hebt gemaakt. Verbind vervolgens uw telefoon met uw computer. Dit kan via de infraroodpoort, USB-kabel (deze zat bij de telefoon), Bluetooth-verbinding. Pas uw computer aan met behulp van de installatieprogramma's.

Stap 3

Om uw telefoon aan te passen, bestelt u gratis aanpassingen speciaal voor uw model. Voor de instellingen kunt u telefonisch contact opnemen met het MTS Contact Center (495) 766-01-66 of 0890.

Stap 4

Om een mobiele telefoon en computer in te stellen, biedt MTS aan om gebruik te maken van de volgende aanbiedingen:

- automatische configuratie (gebruik hiervoor het programma "MTS Connect Manager");

- handmatige configuratie (vergeet niet dat de configuratie wordt uitgevoerd in overeenstemming met het besturingssysteem van uw computer, gedetailleerde instructies voor alle besturingssystemen kunnen worden gedownload van de officiële website van de fabrikant);

Stap 5

De instellingen van de communicator en iPad zijn iets anders. Neem voor gedetailleerde instructies contact op met uw MTS-telecomoperator

We hopen dat het je gelukt is om de dienst "GPRS / EDGE-Internet" op te zetten en dat je nu altijd online bent.

Aanbevolen: