Hoe Over Te Schakelen Naar De Tweede Regel

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar De Tweede Regel
Hoe Over Te Schakelen Naar De Tweede Regel

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Tweede Regel

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Tweede Regel
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van de tweedelijnsfunctie in de telefoon maakt het voor een abonnee van elke mobiele operator mogelijk om absoluut op de hoogte te zijn van alle ontvangen oproepen op de telefoon. In dit geval kunt u de abonnee bijna altijd bereiken, ook als hij op dat moment een telefoongesprek voert met een andere gesprekspartner. U kunt Wisselgesprek inschakelen door uw telefoonmenu aan te passen. Meestal bevindt deze functie zich in de map "oproepinstellingen"

Hoe over te schakelen naar de tweede regel
Hoe over te schakelen naar de tweede regel

instructies:

Stap 1

Wanneer een tweede oproep wordt ontvangen op de mobiele telefoon, piept de telefoon, wat aangeeft dat er een extra inkomende oproep is. Meestal zijn dit korte piepjes. Op dit moment hoort de beller lange pieptonen in zijn hoorn totdat de abonnee op de tweede lijn kan antwoorden. In dit geval heeft de abonnee de mogelijkheid om ofwel een nieuwe oproep te beantwoorden, ofwel het gesprek voort te zetten bij de eerste oproep, de tweede in de wacht te laten, of de nieuwe oproep volledig te verbreken door dit nummer later te bellen.

Stap 2

Om een inkomende oproep te beantwoorden zonder het gesprek te onderbreken, drukt u op "Wacht" op de telefoon en vervolgens op de belknop. Het systeem schakelt u van de eerste beller, die op dat moment een muzikaal signaal hoort, naar de tweede, met wie u kunt gaan communiceren.

Stap 3

Als het huidige gesprek erg belangrijk is, kunt u de 2e oproep weigeren door op de "reset"-knop te drukken. Dan hoort de beller op de tweede lijn een bezettoon.

Stap 4

Als u een gesprek op de tweede lijn moet voeren, zet u het huidige gesprek op lijn 1 over van de actieve status van de verbinding naar de status van het gesprek in de wacht en beantwoordt u de tweede oproep, die automatisch wordt doorgeschakeld naar de actieve status.

Stap 5

U kunt het gesprek op de eerste regel beëindigen en op de knop Oproep beëindigen drukken. In dit geval zal het gesprek op de tweede lijn ook automatisch overschakelen naar de verbonden status.

Stap 6

In verschillende telefoonmodellen kunt u op verschillende manieren overschakelen naar de tweede lijn: met behulp van de pijlen door te kiezen tussen de twee inkomende nummers van het gewenste nummer, door op bepaalde toetsen te drukken die verantwoordelijk zijn voor het doorschakelen van de oproep naar een actieve of inactieve status. U kunt correct schakelen tussen inkomende oproepen door de instructies te lezen die bij de telefoon zijn geleverd.

Stap 7

Daarnaast is er ook nog een optioneel aangesloten conference call-functie. U heeft met twee abonnees tegelijk contact, die zowel de gebelde als elkaar horen. Deze optie is erg handig bij het voeren van zakelijke gesprekken, gesprekken met vrienden. Neem contact op met uw netwerkoperator om verbinding te maken.

Aanbevolen: